Jyllands-Posten

Uskarp og glemsom?

HJAELP DIT BLODOMLØB, SÅ DET KAN HJAELPE DIG!

- Laes mere på www.wellvita.dk

Med alderen kan mange opleve, at skarpheden ikke helt er, som den var engang. Det kan skyldes blodomløbe­t, som naturligt forandres med alderen. Tempozil indeholder ekstrakt af ginkgo biloba, der er kendt for sin gode effekt på kredsløbet. B6-vitamin i Tempozil bidrager til at mindske traethed og udmattelse.

Mange af os genkender det nok: Du skulle huske at købe noget vigtigt i dag og skrev det ikke ned, for ”det kan jeg sagtens huske!!”. Alligevel var det langt vaek, da du skulle bruge det. Eller måske du er blandt dem, der ofte er gået ind i et rum, fordi du skulle … ”hvad var det nu??”.

Når man kommer lidt op i årene, oplever mange, at hukommelse­n

ikke laengere er, hvad den har vaeret. Hørelsen og synet er måske også blevet ringere. Det er ganske normalt og kan bl.a. skyldes forandring­er i kredsløbet – isaer i de små blodkar.

Tempozil indeholder ekstrakt af ginkgo biloba, der er kendt

"(mikrocirku­lation). Kosttilsku­d med ginkgo biloba hører til blandt de mest solgte i verden.

Maerk forskellen

Da ginkgo biloba indvirker på kredsløbet i de små blodkar, vil man med et dagligt tilskud af ginkgo biloba gradvist kunne maerke

!

! delse på f.eks. synet og hørelsen. Derudover indeholder Tempozil B6-vitamin, som bidrager til at mindske traethed og udmattelse.

Blodomløbe­t forandres med alderen

Af det blod, der cirkulerer rundt i kroppen, får hjernen ca. 20 %. Når hjernen forsynes tilstraekk­eligt med blod, er det med til at mindske f.eks. hukommelse­sproblemer. Naturligvi­s nyder hele kroppen godt af, at blodomløbe­t fungerer normalt.

Prøv Tempozil med bl.a. ginkgo biloba, der er kendt for sin

"cirkulatio­nen i de små blodkar.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark