Jyllands-Posten

»Nikolaj, han er sgu’ en solstråleh­istorie«

Det var ikke for sjov, at den unge brugsuddel­er i Dagli’brugsen Helgenaes, Nikolaj Hansen, forleden blev kåret til Årets Fighter 2023 ved Coops Award show.

- LARS NORMAN THOMSEN Jyllands-Postens Lokalavise­r lars.n.thomsen@jyla.dk

Keld Berg Hansen, salgschef i Coop, sparer ikke på roserne, når det handler om den unge uddeler Nikolaj Hansen, 26, Dagli’brugsen Helgenaes.

Forleden blev Nikolaj Hansen hyldet efter alle kunstens regler til det årlige Coops Award show. Et show, der samlede 450 deltagere, inklusive souschefer og uddelere fra hele Danmark.

»Nikolaj var indstillet til prisen sammen med otte andre. Det er salgschefe­rne, ni i alt, der indstiller skriftligt og argumenter­er ud fra nogle kriterier, hvorfor vi hver isaer peger på vores kandidat. Det er så op til kaedeledel­sen i Coop at foretage det endelig valg,« forklarer Keld Berg Hansen.

Så det handler ikke bare om at finde en kandidat, der lige ligger til højrebenet?

»Overhovede­t ikke. Det er en seriøs afgørelse, og Nikolaj og folkene omkring ham skal vaere stolte, for det er selvfølgel­ig et udtryk for, at det går i den rigtige retning i Dagli’brugsen Helgenaes.«

Han går bare på

Keld Berg Hansen har kunnet konstatere, at Nikolaj Hansen sammen med sine medarbejde­re og bestyrelse­n har gjort en hel masse ting for at skaerpe hverdagen i Dagli’brugsen Helgenaes.

»Der er sket noget i de to år, hvor Nikolaj har vaeret uddeler. Ikke mindst fornemmer kunderne hurtigt, at han vil lokalområd­et og forsøger at gøre, hvad der er muligt for at opfylde kundernes ønsker. Samtidig er han idérig og synes, det er sjovt at prøve nye tiltag.«

Salgschefe­n tøver ikke med at kalde historien om Nikolaj Hansens indtog på Helgenaes for en solstråle af slagsen.

»Nikolaj handler på sekundet og bruger sin tid godt. Før du lige ringede, snakkede jeg med ham for at bede ham om at ringe til en kollega, der traengte til et godt råd og et løft. Det gjorde han med det samme, og det er typisk Nikolaj. Han har et talent og en kreativite­t, som vi håber at kunne råde over i mange år i Coop,« roser Keld Berg Hansen.

 ?? ?? Nikolaj Hansen, 26, er et af fremtidens ledertalen­ter inden for Coop. Foto: Lars Norman Thomsen
Nikolaj Hansen, 26, er et af fremtidens ledertalen­ter inden for Coop. Foto: Lars Norman Thomsen

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark