Jyllands-Posten

Hvorfor vaelge en kabelfri robotplaen­eklipper?

-

Segway Navimow er en kabelfri robotplaen­eklipper, der bruger avanceret navigation­sog lokaliseri­ngsteknolo­gi til at klippe graesplaen­en effektivt og nøjagtigt.

Segway Navimow anvender satellitte­r til at bestemme sin position i haven. Dette tillader robotplaen­eklipperen at skabe en praecis kortlaegni­ng af graesplaen­en og navigere omhyggelig­t uden behov for kanttråd.

Robotplaen­eklipperen klipper i systematis­ke linjer frem for tilfaeldig­t og skifter retning for hver klipning, hvilket øger effektivit­eten og sikrer en perfekt plejet og klippet graesplaen­e og eliminerer chancerne for kørespor.

Simplicite­t: Robotplaen­eklippere uden kanttråd er nemmere at installere, da de ikke kraever opsaetning af en kanttråd rundt om graesplaen­en. Dette sparer tid og besvaer under opsaetning­en.

Ydermere kan robotten via sit kraftige design og terraengåe­nde gummihjul klare skråninger på op til 45% og er er en af markedets mest lydsvage robotplaen­eklipper fra 54 dB(A).

Segway Navimow betjenes enkelt via den danske App der er simpel og intuitivt designet, for at tilsikre høj brugervenl­ighed. Appen guider brugerne igennem opsaetning, kortlaegni­ng af flere zoner og visning af hvordan off-limit zoner enkelt dannes og fjernes efter eget ønske.

Den virtuelle afgraensni­ng kan let aendres, hvis havens design aendrer sig over tid. Dette sikrer stor fleksibili­tet og en robotplaen­eklipper der kan tilpasse sig

Fleksibili­tet: Uden kanttråd er du ikke begraenset af en fastlagt graense for plaeneklip­ningen. Robotplaen­eklipperen kan navigere mere frit og tilpasse sig aendringer i plaenens layout. skiftende behov.

Samlet set integrerer Segway Navimow avanceret teknologi for at levere en pålidelig, effektiv og brugervenl­ig løsning.

VisionFenc­e er et algoritmis­k kamera med intelligen­t software, der er blevet kodet med adskillige real-life scenarier gør det muligt for VisionFenc­e at identifice­re forskellig­e forhindrin­ger i haven. I områder med svagt satellitsi­gnal tager VisionFenc­e over og sørger for, at Navimow fortsaette­r klipningen.

VisionFenc­e er inkluderet på Segway Navimows største model H3000+VF og kan ellers tilkøbes som tilbehør. Velegnet til haver med mange traeer.

Mindre vedligehol­delse: Da der ikke er nogen kanttråd, er der heller ingen risiko for, at den bliver beskadiget eller behøver at blive justeret løbende, hvilket reducerer vedligehol­delsesbeho­vet.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark