Jyllands-Posten

KK Play Fold – Lad legen begynde

-

Med by KlipKlaps møbler stimuleres børns motoriske udvikling og samtidig inbydes der til hygge og naervaer.

Hvad enten der er dømt hyggestund og højtlaesni­ng eller gemmeleg, skaber KK Play Fold fra by KlipKlap de allerbedst­e rammer om hele familiens samvaer. Måske er madrassen en ø, og nu skal piraterne på jagt efter den skjulte skat? Eller der skal inviteres til te-party og daekkes op til alle tøjdyr eller dukker?

KK Play Fold er den perfekte base til alverdens fantasiful­de lege og kan holde til al slags tummel og bevaegelse, ligesom den kan danne rammen om en skøn, afslappend­e stund.

Tag KK Play Fold med hen til vinduet om aftenen, så I kan ligge og kigge på stjernerne sammen. Eller fyld godt op med puder og skab den dejligste hyggekrog.

KK Play Fold er ikke blot et multifunkt­ionelt møbel, men er også rigtig paen at have stående i hjemmet, og er derfor ikke noget, som skal pakkes vaek, når man rydder op. Stilfuldt design og god kvalitet går op i en højere og holdbar enhed med KK Play Fold fra by KlipKlap, og så fås møblet i flere former og farver. Vaelg mellem square eller circle.

Dette kvalitetsm­øbel kan ikke undgå at saette gang i kreativite­ten og give børn og barnlige sjaele mulighed for at forme egne legeopleve­lser. Om det er et foldbart bassin – evt. fyldt med farverige bolde – eller et dynamisk sofamøbel, lover denne alsidige perle uendelige muligheder for glad leg, naturligvi­s under voksenopsy­n.

De mange foldemulig­heder og funktioner gør KK Play Fold til flere møbler i ét.

De to nyheder, square og circle, er begge godkendt helt ned til 0 år, så man kan trygt tage møblet i brug til en lille nyfødt baby.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? KK Play Fold
KK Play Fold

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark