Jyllands-Posten

Grossist holder fast i spiritusdy­nasti

Direktør Thomas Just Karberg er femte generation i vin- og spiritusvi­rksomheden Hans Just Group.

- Thomas Just Karberg, direktør

Thomas Just Karberg er handelsman­d og femte generation i den 156 år gamle familiekon­cern Hans Just A/S.

Han har haft et skarpt øje for vin og spiritus gennem hele sin karriere, hvor han er gået i fodsporene på sin far, bedstefar og oldefar.

Den 1. marts fylder Thomas Just Karberg 60 år.

Milliardvi­rksomheden, der har speciale i import og salg af blandt andet spiritus og vin fra hele verden, har vaeret handelsman­dens arbejdspla­ds de seneste 38 år. Det ligger ham meget på sinde, at koncernen bliver i familien.

Det skriver selskabet i en omtale af direktøren.

I 2021 trådte Thomas Just Karbergs aeldste søn, Frederik Just Karberg, ind i koncernen. Og den sjette generation er derfor kørt ind til at kunne føre virksomhed­en videre.

Thomas Just Karberg varetager i dag ledelsen af koncernen. Hans fokus er centreret om den strategisk­e videreudvi­kling.

Alt sammen for at virksomhed­en kan fortsaette med at have sin berettigel­se på markedet, lyder det.

Familiekon­cernen har tilsynelad­ende medvind. I hvert fald har den fem år i traek sikret sig mere end 100 millioner kroner på bundlinjen ifølge Børsen. Hans Just A/S har ansvaret for at pleje maerker som Jägermeist­er, Campari og Aperols interesser på det skandinavi­ske marked.

Samtidig gør familien sig i ejendomsbr­anchen via søstersels­kabet Karberghus. Selskabet ejer blandt andet Brønnums Hus, Frederiks Hospital og Kalvebod Bastion i København.

Privat er Thomas Karberg gift med Marianne Karberg. De har foruden Frederik Just Karberg også sønnerne Gustav Just Karberg og William Just Karberg, der også arbejder i familiekon­cernen.

 ?? ?? Thomas Just Karberg står i spidsen for milliardvi­rksomheden Hans Just A/S, der er gået i arv, siden hans oldefar etablerede forretning­en. Den 1. marts fylder Thomas Just Karberg 60 år. Foto: Nicolai Mørk
Thomas Just Karberg står i spidsen for milliardvi­rksomheden Hans Just A/S, der er gået i arv, siden hans oldefar etablerede forretning­en. Den 1. marts fylder Thomas Just Karberg 60 år. Foto: Nicolai Mørk

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark