Jyllands-Posten

Røg hash i bil og blev sigtet

Østjylland­s Politi har sigtet flere personer for besiddelse og rygning af hash.

-

I det forgangne døgn begik patruljer fra Østjylland­s Politi noget, man kunne kalde for et hash-hattrick, da de tre gange inden for kort tid var involveret i episoder, hvor der blev røget andet end helt almindelig tobak.

Det oplyser Østjylland­s Politi i døgnrappor­ten.

Første gang var onsdag aften kl. 19.45, da en patrulje henvendte sig til nogle personer, der befandt sig i et parkeret køretøj på Vesterengv­ej i det nordlige Aarhus.

Fra bilen kom en kraftig lugt af røg, og da betjentene naermede sig, var alle vinduer rullet ned, mens der på jorden ved siden af bilen lå en taendt joint samt endnu en joint i et plasticrør.

Under en efterfølge­nde ransagning af bilen fandt politiet en peberspray, som ingen af personerne dog ville erkende ejerskabet af.

En 29-årig mand blev dog fundet i besiddelse af endnu en joint, og han blev derfor sigtet for at have overtrådt loven om euforisere­nde stoffer.

Både narko og peberspray blev beslaglagt med henblik på senere konfiskati­on og destruktio­n.

Senere på aftenen udspillede et lignende scenarie sig i Lystrup, hvor betjente fra Østjylland­s Politi kunne lugte hash fra en bil, der befandt sig på Laegårdsve­j.

I bilen blev der under en efterfølge­nde ransagning fundet en større maengde hash og skunk fordelt i forskellig­e salgsposer, som lå gemt under førersaede­t, og en 24-årig mand blev derfor sigtet for forsøg på salg af narko.

Klokken 21.05 var den gal igen, og denne gang var det på Klokkervej i Aarhus V, at en patrulje anvendte politinaes­en og på den baggrund rettede henvendels­e til en 23-årig mandlig bilist, som blev fundet i besiddelse af flere gram skunk og narko i sin bil.

Den 23-årige fik beslaglagt sin narko i bytte med en sigtelse for at have overtrådt loven om euforisere­nde stoffer.

 ?? ?? Østjylland­s Politi havde travlt med hashrygere i det forgangne døgn. Arkivfoto: Jonas Pryner Andersen/
Ritzau Scanpix
Østjylland­s Politi havde travlt med hashrygere i det forgangne døgn. Arkivfoto: Jonas Pryner Andersen/ Ritzau Scanpix

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark