Jyllands-Posten

Kan I slet ikke se, at I hopper på udspekuler­et propaganda?

- OLE GROTH-ANDERSEN Medstifter, Sammen om Israel, København S

og Free Palestines­egmentet har søsat en ny taktik. Den gamle med gode og dårlige – eller rettere ikke-onde og onde – jøder er nu erstattet med (gode) uskyldige jøder og (onde) skyldige zionister.

I diverse kampagner mod Israel har man oplevet den smarte omskrivnin­g af jøder til at vaere zionister. Det er lykkedes segmentet at overbevise naesten alle om, at det er ganske legitimt at hade zionister. På trods af at det var og fortsat er blandt zionister, man finder de mest aktive i forholdet til sameksiste­ns med araberne.

Boykot Israel og Free Palestines­egmentet forstaerke­r sin propaganda og taler om, at det er uretfaerdi­gt, at (gode) jøder rammes af antisemiti­sme som følge af (onde) zionisters forbrydels­er.

de så som de gode? Jo, det er på strategita­vlen taenkt til at vaere dem, der helst ensidigt og løgnagtigt kritiserer Israel. Men de er bare svaere at finde. Sund kritik kan man altid finde både i Israel og uden for Israel, og eftersom

Hvem opfatter

stort set alle jøder i hjertet er zionister, så skal der en skarp sortering til.

Dem, der er gode, bliver bedt om at gå til højre. De skal nemlig vaere omfattet af beskyttend­e fredsringe. Zionistern­e, altså de onde, ikke et ord om jøder, bliver bedt om at gå til venstre. Her er der frit slag for alverdens falske beskyldnin­ger. Altså rendyrket antisemiti­sme.

De pervertere­de begivenhed­er den 7. oktober sidste år sat i vaerk af Hamas og Islamisk Jihad er blevet til en del af en påstået frihedskam­p for Boykot Israel og Free Palestine-segmentet.

Den 7. oktober blev der ellers ikke skelnet mellem (gode) jøder og (onde) zionister. Eller i det hele taget skelnet mellem israelere, arabere og andre.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark