Jyllands-Posten

Totalt udbraendt: Politiet mistaenker mindreårig­e piger for bilbrand

Pigerne kontaktede selv politiet.

- JEPPE RAFN Jyllands-Postens Lokalavise­r jeppe.rafn@jyla.dk

Østjylland­s Politi modtog torsdag 7. marts klokken 01.51 en anmeldelse om, at der var brand i en bil på Bavnehøjve­j i postnummer Hadsten.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor betjentene kunne se tydelige flammer i kabinen, og der var risiko for spredning til en parkeret bil i naerheden.

Politiet har ikke naermere oplysninge­r om, hvor slemt bilen blev brandskade­t, og man vil ikke oplyse til Lokalavise­n, hvor på Bavnehøjve­j branden skete – vejen går fra udkanten af Hadsten og videre gennem Hadbjerg. Avisen har dog fundet ud af, at bilbranden fandt sted på en adresse på Bavnehøjve­j i Hadbjerg.

Her kan man se, at en personbil er fuldstaend­ig udbraendt, og branden har spredt sig til en større personbil, der er blevet kraftigt brandskade­t.

Kort efter anmeldelse­n modtog politiet en henvendels­e i sagen fra to mindreårig­e piger, som man traf i naerheden og kørte hjem. Østjylland­s Politi mistaenker, at branden er påsat, og at det er de to mindreårig­e piger, der har gjort det.

Østjylland­s Politi ønsker dog ikke at uddybe overfor Lokalavise­n, hvorfor man har en mistanke om, at branden er påsat, og at de to piger står bag. Pigernes naermeste pårørende samt de sociale myndighede­r er underrette­t om sagen.

Det er anden gang i 2024, at mindreårig­e piger er mistaenkt/sigtet for at stå bag en påsat brand i Hadsten-området. Det skete således også i januar, hvor en stor lade fyldt med halm gik op i flammer. Laden lå på en afsideslig­gende grusvej ved Nørre Galten. Østjylland­s Politi oplyste dengang til Lokalavise­n, at to mindreårig­e piger var sigtet for brandstift­else.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark