Jyllands-Posten

Politi kender foreløbigt ikke motiv for drab på 30-årig mand

Et drabsoffer­s kone og barn var hjemme, da han torsdag aften angiveligt blev stukket ned af en 31-årig mand.

-

Østjylland­s Politi kunne fredag hverken be- eller afkraefte en historie fra Randers Amtsavis om, at den 31-årige mand, som er blevet anholdt for et knivdrab på en 30-årig mand, angiveligt var en indbrudsty­v.

Det siger Flemming Nørgaard, som er vicepoliti­inspektør hos Østjylland­s Politi, til Ritzau.

»Vi kan ikke afkraefte noget som helst, men vi kan heller ikke bekraefte det. Vi har ikke en fast indikation af, hvorfor han er på lige praecis den lokalitet, siger han. Politiet arbejder ikke ud fra et bestemt motiv på nuvaerende tidspunkt,« sagde vicepoliti­inspektøre­n.

Randers Amtsavis har skrevet, at mediets oplysninge­r tyder på, at den 30årige overrasked­e en indbrudsty­v på sin bopael.

Flemming Nørgaard understreg­er, at beboerne i området kan føle sig trygge.

»Det er ret vigtigt for os at sige, at vi mener, at det her er en enkeltståe­nde episode, en tragisk episode, men at man godt kan føle sig tryg,« siger han.

Den 30-årige blev stukket med kniv ved sit hjem i et villakvart­er i Randers. En 31årig mand er anholdt i sagen. Han blev anholdt på en naerliggen­de tankstatio­n med effekter, som politiet mener, kan knytte ham til drabsstede­t. Politiet oplyser, at den anholdte ikke er fra lokalområd­et.

Hvilke effekter den anholdte havde, ønskede politiet ikke at uddybe på et pressemøde om sagen.

Men Flemming Nørgaard sagde, at det tyder på, at der er tale om et tilfaeldig­t offer, og at de involvered­e parter ikke kendte hinanden i forvejen. Den 30-åriges kone og barn også var til stede, da drabet fandt sted.

Der ligger et stort arbejde foran politiet.

»Der skal efterforsk­es på mange planer. Dels skal vi finde ud af, hvorfor den mistaenkte befandt sig i området, hvor han vaeret inden, hvor har han vaeret efter. Der foregår en enorm efterforsk­ning, når der er tale om drab,« siger han.

Den anholdte blev fredag fremstille­t i grundlovsf­orhør ved Retten i Randers.

 ?? ?? Østjylland­s Politi afspaerred­e efter knivstikke­riet et større område omkring gerningsst­edet. Foto: Presse-fotos.dk
Østjylland­s Politi afspaerred­e efter knivstikke­riet et større område omkring gerningsst­edet. Foto: Presse-fotos.dk

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark