Jyllands-Posten

Politiet indfører midlertidi­g opholdsfor­bud

- /ritzau/

På en adresse i Randers SV vil der vaere et midlertidi­gt opholdsfor­bud fra fredag eftermidda­g til mandag morgen på grund af den verserende konflikt i rocker-bandemiljø­et.

Det skriver Østjylland­s Politi i en pressemedd­elelse fredag.

Det drejer sig om dele af en ejendom på adressen Bogensevej 6 i Randers SV.

»I Østjylland­s Politi ønsker vi ikke, at en igangvaere­nde national konflikt i rockerband­emiljøet skal udvikle sig. Derfor skrider vi ind med et midlertidi­gt opholdsfor­bud på den konkrete adresse for at skabe tryghed blandt borgerne og vaere på forkant med situatione­n,« lyder meldingen fra politiinsp­ektør Anders Uhrskov.

Beslutning­en sker med baggrund i politiets systematis­ke indsamling af oplysninge­r om rocker-bandemiljø­et, lyder det.

Ved ejendommen vil der vaere skilte, der viser, hvor på ejendommen opholdsfor­buddet gaelder. Hvis forbuddet overtraede­s, kan man ifølge politiet risikere at blive straffet med faengsel i op til to år.

Siden efteråret har flere af landets politikred­se forbudt al adgang til en raekke adresser, der benyttes af rockergrup­pen Hells Angels.

Det sker på grund af en strid, der ifølge politiet udspiller sig mellem banden Loyal To Familia og Hells Angels.

Her frygter politiet, at flere rockertilh­oldssteder vil blive angrebet af fjender til rockergrup­pen Hells Angels.

Den konflikt, som ifølge politiet raser mellem de to grupper, kom isaer til udtryk i slutningen af august, hvor en 30-årig mand med forbindels­e til Hells Angels blev draebt ved bygningen ”Stjerneski­bet” ved Pusher Street på Christiani­a.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark