Jyllands-Posten

Unge med flair for sociale medier kan vinde anderledes eventyr

Indsend en inspireren­de TikTok- eller Instagram-video og vind en rejse til en vaerdi af op til 45.000 kroner, lyder opfordring­en.

- TOM NØRGAARD Se mere om konkurrenc­en på kilroy.dk/explorer-program

Unge globetrott­ere, som braender for at lave content kan vinde en livsaendre­nde rejse. Sådan lyder fanfaren fra rejsearran­gøren Kilroy, Internatio­nal, der netop har lanceret en konkurrenc­e for at rekruttere en dansk eventyrer til at deltage i en internatio­nal gruppe på otte deltagere i det nylancered­e Explorer Program. Og spilleregl­erne er enkle.

For at komme i betragtnin­g, skal man kunne imponere med sine evner til at skabe indhold ved at lave en 1-minuts video, hvor ens personligh­ed tydeligt skinner igennem. Man skal vise, at man forstår, hvordan man laver engagerend­e indhold til sociale medier, hvordan man komponerer et billede og redigerer en video, der fastholder modtageren­s interesse. Og som formidler ens passion for at rejse.

Bidraget skal indsendes senest den 10. april 2024.

Rejsende ambassadør

Hvis man bliver udvalgt, kan man vinde en rejse til en vaerdi af op til 45.000 kr., og der er mulighed for at vaelge mellem to destinatio­ner – rejsens varighed er på ca. 20-25 dage.

Til gengaeld for en gratis rejse bliver man ambassadør for rejseselsk­abet, hvilket betyder, at man repraesent­erer brandet og rejsestile­n gennem videoer og billeder til brug på Kilroy Internatio­nals sociale mediekanal­er, marketingm­aterialer og hjemmeside.

»Explorer-programmet handler ikke kun om at vinde en rejse. Det handler om at stimulere kreativite­t, dele din passion og starte en rejse, der vil transforme­re dit liv. Vi glaeder os meget til at se de fantastisk­e historier og talenter,« siger Christina Fahrenholt­z, der er Chief Marketing Officer hos Kilroy Internatio­nal.

Som ambassadør kan man komme til at udforske en raekke oplevelser, herunder backpackin­g, frivilligt arbejde og grupperejs­er på en raekke oversøiske destinatio­ner, herunder Sydkorea, Kina og Vietnam, Chile og Argentina samt Mexico og Belize.

Kiltoy blev etableret i Danmark i 1991 og er nu Nordens største ungdoms- og studenterr­ejsebureau. Selskabet opererer i øjeblikket på otte markeder over hele Norden, Benelux samt Storbritan­nien.

 ?? ?? Unge globetrott­ere der kan formidle deres passion via soiale medier, kan vinde en rejse. Foto: PR
Unge globetrott­ere der kan formidle deres passion via soiale medier, kan vinde en rejse. Foto: PR

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark