Jyllands-Posten

Kom af med vandet!

-

Føles benene tunge? Er du traet i kroppen – har du følelsen af at mangle energi? Du har måske hørt, at landmaend af og til må draene deres marker for vand efter perioder med meget regn. Det samme kan gøre sig gaeldende, når kroppen skal af med eventuelt overskyden­de vaeske.

Det er helt normalt at opleve en følelse af tunge ben, hvis du f.eks. sidder stille gennem laengere tid. Du er måske også mere traet og mangler energi. Med produktet Hydrolet kan du få planternes hjaelp til at støtte kroppens udskillels­e af vand sammen med de affaldssto­ffer, kroppen ikke skal bruge.

Udrensning og vaeske i kroppen

Vand er afgørende for, at processern­e i din krop fungerer. Det hjaelper med at transporte­re naeringsst­offer ud til cellerne og fjerne affaldssto­ffer. Noget af kroppens vand danner kroppen selv. Andet vand indtager vi og udskiller via urinvejene. For at dette kan ske på den optimale måde, har vi brug for, at nyrerne renser blodet for affaldssto­ffer, så vi kan udskille dem, når vi urinerer.

Planterne i Hydrolet

Hydrolet indeholder et ekstrakt af planten agerpadder­okke, som støtter nyrernes evne til at udskille vaeske og dermed affaldssto­ffer. Både Hydrolets glat burre, som fremmer udskillels­en af vaeske via nyrerne, og hibiscus, som bidrager til kredsløbet i de små blodkar, kan medvirke til at mindske følelsen af tunge ben samt hjaelpe med at styrke kroppen og få mere energi. Hydrolet er også tilsat maelkebøtt­erod og majssilke samt kalium, som bidrager til at vedligehol­de et normalt blodtryk.

Anna-Maria fik hjaelp til fødderne Efter nogle uger med tablettern­e begyndte Anna-Maria så småt at maerke en effekt i isaer fødderne.

- Mine ben kan da stadig drille i ny og nae - det sker bare ikke laengere så tit. Jeg kan virkelig ikke anbefale Hydrolet nok, fortaeller Anna-Maria. Laes hele historien på wellvita.dk

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark