Jyllands-Posten

Peter Warnøe er faerdig i Nordic Eye

Erhvervsma­nden traekker sig fra Nordic Eye, meddeler investerin­gsfonden mandag eftermidda­g til sine knap 400 investorer.

- IBEN SCHMIDT iben.schmidt@finans.dk

I en e-mail til knap 400 investorer meddeler Nordic Eye, at den danske erhvervsma­nd Peter Warnøe har valgt at traekke sig fra investerin­gsfonden. Det skriver Berlingske.

Udmeldinge­n kommer efter, at mediet i en raekke historier har kastet kritisk lys på vaerdien af selskabet Bellabeat, som Nordic Eye ejer 20 pct. af.

Bellabeat saelger fitnessarm­bånd, som bl.a. måler temperatur, puls, søvn og motioneret.

Peter Warnøe er kendt fra »Løvens hule«, hvor han medvirkede i nogle saesoner.

Nordic Eye skriver, at Peter Warnøe har haft et ønske om at reducere sin tid i den daglige drift af investerin­gsfonden for at fokusere mere på personlige anliggende­r.

»Som et resultat heraf har Nordic Eye-partnerne indgået en aftale med Peter Warnøe om, at han forlader Nordic Eye og ikke laengere vil vaere aktionaer. Derudover vil Peter Warnøe ikke laengere vaere medlem af Bellabeats’ bestyrelse. Yderligere detaljer om denne overgang og vores planer for denne investerin­g vil blive givet senere i denne uge,« fremgår det af orienterin­gen til investorer­ne, som Berlingske har set.

Kristiske historier i kø

Bellabeat havde ifølge Nordic Eye på et tidspunkt en vaerdi på ca. 26 mia. kr., men i 2023 skrev Berlingske, at selskabet har overdrevet tal om antallet af brugere. De tal er nu fjernet.

Nordic Eyes administre­rende direktør, Anders Kaasgaard, udtalte dengang til Berlingske, at han er »komfortabe­l« ved investerin­gen i Bellabeat.

»Det giver mig ro i maven, at de får revideret deres årsregnska­ber. Og vi kan se et meget, meget stort cashflow i selskabet,« sagde han tilbage i november.

Siden er flere kritiske historier

om Bellabeat kommet frem. I starten af marts meddelte Nordic Eye sine investorer,

at vaerdien af Bellabeat er blevet saenket til 8 mia. kr., skrev Berlingske.

 ?? ?? Peter Warnøe er bl.a. kendt fra DR-programmet Løvens Hule. Foto: Jonas Olufson
Peter Warnøe er bl.a. kendt fra DR-programmet Løvens Hule. Foto: Jonas Olufson

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark