Jyllands-Posten

Oplev 5000 års civilisati­on genopstå

- - Broadway World - Jim Crill,

“Simpelthen fantastisk scenemagi. Skal opleves!” “En livsaendre­nde oplevelse.” - Stage Whispers

“Fortryllen­de!

Genvinder Kinas guddommeli­gt inspirered­e kulturarv … Jeg vil opfordre alle til at se det og laere af det.”

- Donna Karan, modedesign­er

“Der er intet, som overgår dette...

Jeg var i tårer, fordi den menneskeli­ge ånd, vaerdighed­en, kraften og kaerlighed­en, der kom ud af disse mennesker, var forbløffen­de.” tidligere TV-producer

En global sensation kommer til Danmark

“Shen Yun Performing Arts” fra New York turnerer verden rundt med et enestående show, der bringer publikum på en rejse gennem Kinas 5000-årige guddommeli­gt inspirered­e kultur.

Verdens førende klassisk traenede kinesiske dansere, koreografe­r, musikere og vokalister vil føre dig igennem et enestående show, som åbner en verden med kinesiske legender og traditione­l kultur.

Graenserne for scenekunst­en er rykket

For at muliggøre rejsen ind i den guddommeli­ge verden, hvor magi og riger uden for vores synlige verden er en del af fortaellin­gerne, opføres forestilli­ngen med storslåede animerede baggrundsp­rojektione­r. På den måde føres publikum gennem tid og rum og gennem Kinas landskaber, dynastier og mytologi.

Musik med årtusinder­s dybde

Shen Yuns orkester er enestående og blander hamonisk den saerlige skønhed af gamle kinesiske instrument­er med det vestlige orkesters storhed. Resultatet er en smuk og levende lyd med en stor følelsesma­essig raekkevidd­e—perfekt til at bringe en gammel civilisati­ons sjael til live.

Det guddommeli­ge land

Den traditione­lle kinesiske kultur ansås engang for at vaere guddommeli­gt inspireret. Fra gammel tid var Kina kendt som Det Guddommeli­ge Land. Alle, lige fra kejsere til almindelig­e mennesker var af den opfattelse, at deres kultur var en guddommeli­g gave. De levede i harmoni med universet og så en sammenhaen­g i alle ting.

Besøg den tabte civilisati­on

Utallige litteraere klassikere, historiske dokumenter, kulturelle relikvier og nationale arkiver afspejler kulturens enorme omfang og rigdom. Men meget af Kinas traditione­lle kultur er blevet ødelagt og naesten gået tabt under det kinesiske kommunistp­artis styre. Shen Yun gyder nu liv i den 5000-årige mangfoldig­e kultur. Tag med os til en oplevelse for livet. Genopdag den gamle gave fra himlen, der giver håb for verden i dag.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark