Jyllands-Posten

Antonsen åbner All England med sikker sejr

Anders Antonsen åbnede onsdag All England med en sejr i to saet, 21-18, 21-9, over japanske Kanta Tsuneyama.

- /ritzau/

Anders Antonsen har i 2024 vaeret forrygende spillende på badmintonb­anen.

Det viste han endnu en gang onsdag, da han i sikker stil spillede sig videre fra første runde ved den engelske Super 1000-turnering All England.

I to saet besejrede Antonsen japanske Kanta Tsuneyama med 21-18, 21-9.

Dermed viste danskeren også, at sidste uges kvartfinal­enederlag i French Open til indonesere­n Chico Dwi Wardoyo var en enlig svale.

Det er fortsat Antonsens eneste nederlag i hele 2024.

Onsdagens japanske modstander Kanta Tsuneyama ligger nr. 19 på verdensran­glisten, og det var fra kampens begyndelse tydeligt, at der var klassefors­kel på de to spillere.

Antonsen tog fra begyndelse­n af første saet teten og fik hurtigt skabt et forspring.

Danskerne lignede en, der fortsatte i samme spor, som har vaeret tilfaeldet i det meste af 2024, og Antonsen virkede ovenpå både taktisk og fysisk.

I slutningen af første saet var Tsuneyama kort oppe og snuse ved 20-18 til Antonsen, men taettere kom japaneren ikke på.

Der var aldrig tvivl om kampens udfald, og det blev også tydeligt for Tsuneyama, der i løbet af andet saet også mistede modet.

Uden problemer kørte Antonsen sikkert sejren hjem og er klar til anden runde ved den prestigefy­ldte engelske turnering.

Her venter indiske Lakshya Sen, der i sin første kamp i turneringe­n slog danske Magnus Johannesen i to saet, 21-14, 21-14.

Det var første gang, at 22årige Johannesen, der er nr. 33 på verdensran­glisten, fik chancen i en Super 1000-turnering. Han var oprindelig­t førsterese­rve, men trådte ind i turneringe­n, da der kom et afbud i herresingl­ekategorie­n.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark