Jyllands-Posten

Venstreflø­jens uskønne metoder viser sig igen-igen

- NICK ZIMMERMANN MF, Dansk Folkeparti

Nu er det efterhånde­n ved at blive hverdag, at maskerede bøller tropper op ved virksomhed­en Terma i Lystrup. Flere gange sidste år og nu to dage i traek i denne uge, hvor de på saedvanlig autonom vis opfører sig intimidere­nde og respektløs­t overfor deres omgivelser. De venstreeks­treme Israel-fjendske demonstran­ter ved udmaerket, at de ret let kan forhindre Termas ansatte i at møde ind på arbejde, og derigennem gøre sig interessan­te på andres bekostning. Det er bare ikke måden at demonstrer­e på i Danmark.

Tilbage i november var der også en demonstrat­ion mod Terma – her pralede en talsperson fra Enhedslist­ens Aarhus-afdeling med, at de var dukket uanmeldt op og dermed demonstrer­ede ulovligt, for ellers ville de jo ikke have forhindret de ansatte i at møde ind.

Det siger jo alt om, at når venstreflø­jen går på gaden, er det de feje og generende metoder, der ligger øverst i vaerktøjsk­assen. Og det kan jo vaere alt fra at plastre enhver ledig overflade til med klistermae­rker, til at spaerre trafikken eller ligefrem ødelaegge sine omgivelser.

Proportion­er er heller ikke deres staerke side. Almindelig­e danske lønmodtage­re, der arbejder for en almindelig dansk virksomhed, skal nu drages til ansvar for, hvad der foregår i Gaza. Det er bestemt ikke noget, der aftvinger respekt eller sympati i min verden.

Men det er jo altid let at plukke de lavthaenge­nde frugter og fortaelle historien om, at man bare er imod krig. Man ligefrem leder med lup efter en mulig syndebuk i lokalområd­et.

Som deres talsmand Andreas

Fey sagde til TV2 Østjylland i førnaevnte artikel fra november: ”Det var det, vi kunne finde ud af eksistered­e her i området, hvor vi kunne gøre en indsats.” Ved de mon overhovede­t selv, hvad de mener og kaemper for?

Der skal til gengaeld lyde en stor tak til ordensmagt­en for at fjerne de demonstran­ter, der ikke selv smutter, når de får besked på det.

Og ikke mindst til Terma og deres ansatte, der hver dag arbejder i en god sags tjeneste og er med til at sikre, at frie nationer som Israel kan forsvare sig selv mod terroriste­r.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark