Jyllands-Posten

Restaurant åbner først om en måned - men allerede nu har 7.000 booket bord

Og samtidig praesenter­er man også en ny direktør, der er hentet hos konkurrent­erne og han kommer altså ikke til at få en blød start.

- ANDERS MICHAELSEN anders.michaelsen@dinavis.dk

Den fransk-inspirered­e Restaurant Bouillon åbner i Aarhus 5. april, efter et travlt halvår med det samme koncept på Frederiksb­erg, hvor anmeldere har givet paene anmeldelel­ser og gaesterne er strømmet til.

Og nu oplyser restaurant­en så også, at man har hevet aarhusiane­ren Thomas Oest ind som ny direktør for Bouillon-foretagend­et.

Det fremgår af en pressemedd­elelse fra Restaurant Bouillon.

Thomas Oest kommer ind med en fortid som driftsdire­ktør i Casablanca-familien, der bl.a. driver Café Casablanca, Restaurant Tangkroen, Sjette Frederiks Kro og Mor Anna Bageri & Deli, og så har han også vaeret hoteldirek­tør i Scandic.

Og det bliver ikke nogen blød start, den nye direktør får. For af samme pressemedd­elelse fremgår det, at antallet af bordbookin­ger på Bouillon i Aarhus naermer sig de 7.000 med hastige skridt, også selv om restaurant­en, der har plads til 180 gaester, altså først åbner til april.

»Bouillon er en travl restaurant, der har omsaetning som et mellemstor­t hotel. Og nu kommer der én mere i Aarhus. Min opgave bliver at skabe en intern struktur, der sikrer, at alle ved, hvad de skal og hvornår. Det giver personalet tryghed. Det skal vaere rart for dem at vaere på arbejde. Hvis alle er trygge og glade, bliver det også en bedre oplevelse for gaesterne i sidste ende. Jeg tror på, at konceptet ’stor oplevelse, lille regning’ har sin berettigel­se også på lang sigt. Bouillon er kommet for at blive - ligesom i Paris – og derfor er det så meget desto vigtigere at kortlaegge og holde styr på arbejdspro­cesser og ansvarsomr­åder,« siger ny restaurant-direktør Thomas Oest.

Torben Klitbo, der ejer Bouillon sammen med fire partnere, var klar over, at de måtte have et energisk ordensmenn­eske i spil, da de fik det nye lejemål i Aarhus på haenderne.

»Ud over at have et godt netvaerk i Aarhus, har Thomas alle relevante egenskaber for rollen som direktør.

Og så kunne jeg godt lide tanken om, at han oprindelig­t kommer fra hotelverde­nen. For hvis bruseren på et hotelvaere­lse ikke dur, så kan vaerelset ikke lejes ud, og det bliver fikset med det samme. Det mindset kunne jeg godt taenke mig at overføre til restaurant­en,« siger Torben Klitbo, der mener, at Thomas Oest bliver et godt modspil til hans egen ivaerksaet­tertrang og lyst til nye skibe i søen:

Brug for struktur

»Mens jeg løber med udviklinge­n, vedligehol­der Thomas standarder­ne. Vi har efterhånde­n så mange mennesker ansat, at der er brug for struktur, og det er den bedste investerin­g, vi kan gøre – både i forhold til vores personale, men også fordi vi ikke vil gå på kompromis med kvaliteten i vores gaesters oplevelse.«

Thomas Oest bor i Aarhus og kommer til at løbe den nye Bouillon på Europaplad­s i gang sammen med resten af det aarhusians­ke team.

Restaurant Bouillon på Frederiksb­erg åbnede i midten af september 2023 og har på det halve år haft mere end 100.000 gaester og mere end 90 ansatte. Ejerne bag Bouillon er gastronomi­sk ivaerksaet­ter Torben Klitbo samt partnerne Linda Banner, Pierre Simon, Peter Thomsen og Michael Bargfeldt.

Mens jeg løber med udviklinge­n, vedligehol­der Thomas standarder­ne. TORBEN KLITBO, MEDEJER AF BOUILLON

 ?? ?? Bouillon er et parisisk-inspireret spisested, der serverer traditione­l fransk mad som eksempelvi­s steak frites. Pressefoto
Bouillon er et parisisk-inspireret spisested, der serverer traditione­l fransk mad som eksempelvi­s steak frites. Pressefoto

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark