Jyllands-Posten

Russer ekspederer Holger Rune ud af Indian Wells

Holger Rune tabte natten til fredag 5-7, 4-6 til russiske Daniil Medvedev i kvartfinal­erne i Indian Wells.

-

Holger Rune er faerdig i Masters 1000-turneringe­n i Indian Wells.

Det står klart, efter at danskeren natten til fredag dansk tid tabte 5-7, 4-6 til russiske Daniil Medvedev i turneringe­ns kvartfinal­er.

Danskeren spillede ikke sin bedste kamp og begik samlet 20 uprovokere­de fejl samt seks dobbeltfej­l i sin serv.

Medvedev lagde ud med to rene serveparti­er, før der alvor kom gang i opgøret i det sjette parti. Her var Rune taet på at sikre sig kampens første brud. Medvedev afvaergede dog tre breakbolde og kom i stedet på 3-3. I det efterfølge­nde parti var det derimod russeren, som leverede det første brud til stillingen 4-3.

Danskeren kom staerkt igen og tilspilled­e sig i partiet efter fire breakbolde, hvoraf den sidste via to kraftfulde forhåndsvi­ndere blev konvertere­t til Runes første brud.

Rune måtte efterfølge­nde kaempe hårdt for at holde serv ved blandt andet at afvaerge en breakbold med et formidabel­t lob mod den aggressivt spillende Medvedev, som til tider naermest omklamrede nettet.

Desvaerre for danskeren blev han igen sat under pres i sin naeste serv, hvor Medvedev brød Rune for anden gang i opgøret.

Til slut kunne Medvedev tage saettet med et nyt rent serveparti til 7-5.

Første parti i andet saet startede med en reprimande til Rune fra kampens dommer, efter at danskeren havde sendt en bold for taet på Medvedev, mens de begge stod ved nettet.

Rune vandt pointet, men blev bedt om at undskylde til russeren, før han fik lov til at fortsaette partiet, som han til sidst vandt.

Danskeren fik momentum, da han i partiet efter brød for anden gang i opgøret til stillingen 2-0. Det momentum var dog kortvarigt, da Medvedev vandt de efterfølge­nde fire partier uden de store problemer. Rune lykkedes endelig med at bryde russerens stime med et rent serveparti til 3-4.

Da spillerne skiftedes til at holde serv i de to efterfølge­nde partier, skulle Medvedev til sidst blot holde serv for at booke en billet til semifinale­rne.

Danskeren startede godt i det afgørende parti og kom foran med to point. Men Medvedev formåede at tvinge danskeren i defensiven og vandt fire point i streg til saetsejren 6-4.

Medvedev skal i semifinale­rne op mod Tommy Paul, der er klar efter en sejr over norske Casper Ruud.

Rune skal forventeli­gt naeste gang i aktion i Masters 1000-turneringe­n Miami Open senere på måneden.

 ?? ?? Russiske Daniil Medvedev slog Holger Rune ud af kvartfinal­en i BNP Paribas Open i Indian Wells Tennis Garden. Foto: Clive Brunskill/AFP/Ritzau Scanpix
Russiske Daniil Medvedev slog Holger Rune ud af kvartfinal­en i BNP Paribas Open i Indian Wells Tennis Garden. Foto: Clive Brunskill/AFP/Ritzau Scanpix

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark