Jyllands-Posten

Påskeaeg i skjul, en ny udstilling og to vidt forskellig­e oplevelser på de skrå braedder

Foråret har gjort sin entré, så der er rig mulighed for at nyde Aarhus inden- og udendørs.

- MILLE WINTHER Jyllands-Postens Lokalavise­r mille.winther@jyla.dk

AEggejagt i 1927-kvarteret, påskefroko­st i Gaestgiver­gården, forårsfort­aellinger i Bendtsens Pakhus, samtaler om påskens traditione­r op gennem tiden. Den Gamle By er i denne palmesønda­g-weekend klar til gaester, der har fået nok af vinteren, og som hellere vil kigge på påskekylli­nger, gule tulipaner og høre historier om det spaede forår. Der er lidt for enhver smag, men børnene isaer er i fokus, så på med de små vanter og solbriller, for påskeaegge­ne er gemt i Havbogade-husets have og kalder bare på at blive fundet.

Tid: Fra 23. marts til 1. april. Sted: Den Gamle By, Viborgvej 2, Aarhus C. Entré.

Kunstneren Chica Seal kalder billedet her "Pigeon Catcher". Pressefoto

der inviterer til åbningen af en ny gruppeudst­illing med kunstnerne Chica Seal, Jurit og Manon Steyaert. Sidstnaevn­te har galleriet haft et taet samarbejde med de seneste tre et halvt år, de to andre debuterer med deres vaerker på galleriets vaegge. Den britiske kunstner Chica Seal vil vaere til stede ved åbningen og deler gerne ud af tanker og følelser bag vaerkerne.

Tid: 23. marts kl. 14-17. Sted: Annika Nuttall Gallery, Østergade 33, Aarhus C. Gratis entré. far og en 13-årig datter, der er raedselssl­agen for, at han dør fra hende. Det er en fortaellin­g om frivilligt at give sit barn fra sig og ikke mindst, hvordan alkoholmis­brug og anbringels­e opleves gennem et barns øjne. Stykket er udviklet i samarbejde med Børns Vilkår.

Tid: Fra 23. marts til 20. april.

Sted: Rosenkrant­zgade 21, Aarhus C. Forestilli­ngen kraever billet.

Han har komponeret musikken til nogle af de største musicals siden 70’erne. ”Jesus Christ Superstar”, ”Evita”, ”Cats” og ”The Phantom of the Opera” er blot et lille udsnit af de vaerker, der er strømmet fra Andrew Lloyd Webbers hånd, og i denne uge samles de helt store bangers i et gallashow i Musikhuset. Så hvis hverdagen traenger til lidt kolorit, er der her rig mulighed for at lade sig bade i de velkendte toner, kostumer, som passer til den højstemte genre, og solister, dansere og et enormt orkester, der fortolker Webbers klassikere.

Tid: 26. marts kl. 20. Sted: Musikhuset, Thomas Jensens Allé 2, Aarhus C. Forestilli­ngen kraever billet.

 ?? ?? AEgge-maling under stor alvor i Den Gamle By. Arkivfoto:
Jan Dagø
AEgge-maling under stor alvor i Den Gamle By. Arkivfoto: Jan Dagø
 ?? ?? Maja Juhlin har hovedrolle­n i teaterstyk­ket "Anbragt", der kan opleves på Teatret Svalegange­n. Foto: Creative Zoo, Montgomery
Maja Juhlin har hovedrolle­n i teaterstyk­ket "Anbragt", der kan opleves på Teatret Svalegange­n. Foto: Creative Zoo, Montgomery
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark