Jyllands-Posten

- Smerterne kom snigende

Søren Kristensen havde laert at leve med sine knaesmerte­r hen over årene og vaennede sig til tanken om, at der ikke var noget at gøre. Først da naboen anbefalede Revadol, kom Søren på rette spor. Det kraevede i begyndelse­n noget tålmodighe­d, men efterhånd

-

En skade i en håndboldka­mp for mere end 35 år siden har laenge voldt Søren Kristensen besvaer.

- Allerede mens jeg arbejdede som håndvaerke­r, måtte jeg bruge en pude, når jeg skulle ned på knae. Det hørte jeg meget for fra kollegaern­e, siger Søren og griner.

Naboen anbefalede Revadol

Jeg havde egentligt laert at leve med smerterne hen over årene. Selvfølgel­ig var det til stor gene, men jeg vaennede mig til tanken om, at der alligevel ikke var noget, man kunne gøre ved det, beretter Søren.

- En dag fortaeller min nabo hen over haekken om Revadol, som han har brugt med succes mod sine ledproblem­er. Jeg havde godt lagt maerke til, at han var begyndt at gå bedre, end han plejede, men havde egentligt ikke taenkt over hvorfor.

- Men så fortalte han mig om de piller, han tog, og gik med det samme ind og hentede et glas Revadol, som han foraerede mig.

- Efter 14 dage med tablettern­e var intet sket, og selv om jeg godt ved, at 35 års slid i knaeene ikke forsvinder bare sådan, var jeg faktisk ved at give op. ’Det virker heller ikke’, taenkte jeg, men valgte dog at fortsaette, fortaeller Søren.

Aktivt liv uden ledproblem­er

- Det er jeg utroligt glad for, at jeg gjorde. For langsomt begyndte der at ske noget, og yderligere 3 uger senere var smerterne i mine led så godt som forsvundet. Jeg glemte simpelthen, at jeg havde ondt. Én ting er sikkert: jeg glemmer ikke at tage mine Revadol.

- Jeg har prøvet at holde en pause i 14 dage. Men så kom smerterne snigende igen, siger Søren, der i dag lever et aktivt liv uden ledproblem­er.

 ?? - Søren ?? Langsomt begyndte der at ske noget, og yderligere 3 uger senere var smerterne i mine led så godt som forsvundet. Jeg glemte simpelthen, at jeg havde ondt. Én ting er sikkert: jeg glemmer ikke at tage mine Revadol.
- Søren Langsomt begyndte der at ske noget, og yderligere 3 uger senere var smerterne i mine led så godt som forsvundet. Jeg glemte simpelthen, at jeg havde ondt. Én ting er sikkert: jeg glemmer ikke at tage mine Revadol.
 ?? ?? For Søren Kristensen bringer håndbolden forskellig­e minder frem. En skade, som han fik på håndboldba­nen for 35 år siden, har påvirket ham i mange år og voldt ham besvaer. I dag ser det heldigvis anderledes ud, og Søren kan igen leve et aktivt liv uden ledproblem­er.
For Søren Kristensen bringer håndbolden forskellig­e minder frem. En skade, som han fik på håndboldba­nen for 35 år siden, har påvirket ham i mange år og voldt ham besvaer. I dag ser det heldigvis anderledes ud, og Søren kan igen leve et aktivt liv uden ledproblem­er.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark