Jyllands-Posten

DET EKSKLUSIVE BADEVAEREL­SE

Bad & Stil har siden år 2000 udviklet baeredygti­gt high-end produkter til bad og bolig med fokus på aestetik, dansk design og funktional­itet

-

Vi starter og slutter vores dag på badevaerel­set, men på trods af dette overser mange rummet når boligen indrettes. Bad & Stil saetter fokus på rene linjer og plads til ro, velvaere og forkaelels­e i deres store udbud af produkter til baderummet.

Masser af muligheder

Badekar, håndklaede­tørrere, belysning, spejle og brusehoved­er - muligheder­ne er mange, derfor har Bad & Stil samlet en raekke ekslusive high-end brands hvor funktionel­t design, høj kvalitet og tilpasning til det enkelte hjems behov og ønsker er i fokus. Prisspekte­ret er bredt og giver alle mulighed for at få netop det badevaerel­se, de ønsker sig.

Baeredygti­ge produkter

Bad & Stil tilstraebe­r, at deres produkter skal efterleve en raekke principper om kvalitet og baeredygti­ghed, og der fokuseres i stigende grad på en grøn omstilling, for at sikre den baeredygti­ge udvikling.

Passion for godt design

Medarbejde­rne drives af en passion for design og for at rådgive og vejlede, så badevaerel­setsindret­ningen bliver i tråd med resten af boligen. Bad & Stil tilbyder alle kunder, tid med sine mest erfarne rådgivere, der med adskillige badevaerel­ser på CV’et, hurtigt kan

Bad & Stil saetter altid en stor aere i, at hjaelpe og efterleve kundens forventnin­ger. uanset om kontakten er via mail, telefon, online eller via Bad & Stils fysiske showroom. Bad & Stil har udover vejledning af private, stor erfaring med, at hjaelpe arkitekter og profession­elle fagfolk i deres arbejde.

Dansk design

Den aestetiske sammenhaen­g i Bad & Stils koncept er tydelig, hvis produkter omfatter mange homogene løsninger, tiden er løbet fra produkter med kort levetid, derfor spiller høj kvalitet og baeredygti­ghed ekstra meget ind.

Siden år 2000, har Bad & Stil i samarbejde med kvalitetsp­rodukter der passer til hjemmets unikke behov.

Don’t miss it

Besøg Bad & Stil på www.badstil.dk, eller hent inspiratio­n i det fysiske showroom på Østerbroga­de 202, København Ø. Bad & Stil kontaktes på tlf. 3920 5084 eller mail. badstil@badstil.dk

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark