Jyllands-Posten

Det er ”Kejserens nye klaeder”, Inger Støjberg

- PIA KJAERSGAAR­D MF (DF), udlaending­eordfører MIKKEL BJØRN MF (DF), indfødsret­s- og kirkeordfø­rer

Under normale omstaendig­heder ville vi i Dansk Folkeparti klappe i vores små haender, når et andet parti stiller forslag om at stramme udlaending­elovgivnin­gen eller bekaempe negativ social kontrol i indvandrer­miljøer i Danmark.

Det ville vi sådan set også gerne have gjort over for det seneste påfund fra Danmarksde­mokraterne.

Men i dette tilfaelde må vi desvaerre konstatere, at der er tale om et bluffnumme­r, som skal give vaelgerne indtryk af, at Inger Støjberg og hendes partifaell­er er markant strammere i den udlaending­epolitiske linje, end de er i virkelighe­den – når der skal trykkes på stemmeknap­perne i folketings­salen.

Den 2. juni 2023 stemte Danmarksde­mokraterne nemlig imod Dansk Folkeparti­s forslag om at adskille asylpar, når mindst den ene aegtefaell­e er under 18 år. Danmarksde­mokraterne vil altså ikke beskytte børn, der kommer til Danmark og er gift med en voksen mand.

Partiet vil gerne fremstå, som om man har en konsekvent udlaending­epolitik – men er ikke villig til at drage konsekvens­en af de observatio­ner, partiet gør sig.

Danmarksde­mokraterne vil både blaese og have mel i munden, for mens partiet altså ikke vil fjerne en mindreårig asylsøger fra sin voksne aegtefaell­e i et asylcenter, så vil partiet gerne vise, at man vil gøre en hel masse for at forhindre mindreårig­e i at blive islamisk gift, når

de er i Danmark. Men det er som bekendt allerede forbudt, og hvad gør partiet så?

Jo, Danmarksde­mokraterne vil tage vielsesmyn­digheden fra imamer, der vier mindreårig­e aegtefaell­er. Men hvorfor ikke bare smide disse imamer ud af Danmark i stedet?

Danmarksde­mokraterne vil også overvåge, hvad der sker i moskéerne, men hvad forslaget egentlig skal bruges til, står hen i det uvisse? I Dansk Folkeparti vil vi lukke moskéer, hvor der opfordres til jihad og udøves social kontrol, og i øvrigt slet ikke tillade opførelsen af stormoskée­r. Det er Danmarksde­mokraterne slet ikke med på.

I stedet kaster Danmarksde­mokraterne sig ind i et historisk opgør med kongebreve­t og kraever endda, at regeringen skal give en undskyldni­ng til unge muslimer. Som bekendt er det et udbredt faenomen i den muslimske verden, at helt unge piger bliver gift med aeldre maend.

Det skulle vi i Danmark naturligvi­s aldrig have tilladt, men det virker alligevel barokt, at den danske regering nu ifølge Danmarksde­mokraterne skal undskylde for islamisk kultur …

Da det første kongebrev blev udstedet i 1085, var der jo ikke taenkt på islam i vort faedreland.

Mange islamiske trossamfun­d bør overhovede­t ikke anerkendes i Danmark af den simple årsag, at de alle arbejder for indførelse­n af kalifatet – en islamisk styret, verdensoms­paendende stat. Det er simpelthen selve målsaetnin­gen for den muslimske ummah – og den målsaetnin­g er ikke forenelig med at virke i det danske samfund. Mon Danmarksde­mokraterne er enig heri? Vi tvivler. For det er svaert at se en sammenhaen­g imellem Danmarksde­mokraterne­s retor og den måde, de agerer i folketings­salen.

stadig klarere, at partiet grundlaegg­ende har svaert ved at finde ud af, hvem de vil vaere. Og sloganet ”som vi er flest” gør os desvaerre ikke meget klogere. Man siger, man vil gribe ind over for barnebrude – men stemmer alligevel forkert.

Man siger, man er imod tørklaeder i folkeskole­n – men skolelaere­rne skal stadig kunne baere tørklaede! Man siger, kriminelle udlaending­e skal ud af Danmark – men vil ikke ud af konvention­erne. Måske dette vaegelsind er årsagen til, at partiet er endt i en sump med begraenset manøvrerum, som derfor udmønter sig i mystiske forslag, hvor man prøver at fremstå handlekraf­tige og konsekvent­e uden overhovede­t at vaere det.

Det forekommer

fremstår mere og mere som hovedperso­nen i sin egen udgave af ”Kejserens nye klaeder”. I DF tør vi godt sige, at hun ikke har noget tøj på.

Inger Støjberg

 ?? ?? Inger Støjberg forsøger at fremstå strammere, end hun og partiet er, når der stemmes i Folketinge­t, mener Pia Kjaersgaar­d og Mikkel Bjørn. Foto: Jens Dresling
Inger Støjberg forsøger at fremstå strammere, end hun og partiet er, når der stemmes i Folketinge­t, mener Pia Kjaersgaar­d og Mikkel Bjørn. Foto: Jens Dresling

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark