Jyllands-Posten

En af de yngste ville mest på en skuffende

Landsholde­t åbnede ikke just med forårsforn­emmelser, da Kasper Schmeichel rundede 100 landskampe med en nullert mod Schweiz.

- JESPER ENGMANN jesper.engmann@jp.dk

I Parken mente publikum, at Joakim Maehle havde ydet den bedste individuel­le indsats, da det danske landsholds­kollektiv forlaenged­e vinteren med 0-0 i en venskabska­mp mod Schweiz.

Men der var dog en anden, der viste mere energi og vildskab.

Sådan bedømmer vi de danske spilleres indsats i kampen mod Schweiz:

Kasper Schmeichel: 4

Kamp nummer 100 for målmanden, den 11. dansker med så mange landskampe, og det blev en stille fest. Måske kan han glaede sig over, at der ikke gik mål ind?

Joachim Andersen: 4

Det var ham, Eriksen sigtede efter på dødbolde, og det var taet på at lykkes i første halvleg. Andersen spiller på det sikre og koncentrer­er sig om at forsvare.

Simon Kjaer: 4

Anføreren havde en rolig dag, som sluttede uheldigt, da han tilsynelad­ende fik en fiberskade i den ene laeg og måtte forlade banen efter en time.

Jannik Vestergaar­d: 4

Smed en ufarlig bold vaek, men virkede påpasselig og slog også fine, lange aflevering­er diagonalt. Vestergaar­d er for alvor tilbage i landsholds­varmen.

Joakim Maehle: 4

Overdrev med et traek for meget, da han gled fri p å Vestergaar­ds skarpe diagonal. De offensive dueller og udfordring­er var savnet, og han havde for mange boldtab. Bedre efter pausen.

Pierre-Emile Højbjerg: 02

Fik tacklet den hollandske dommer, uden der var frispark. Ville meget, men spillede også på det sikre. Vi savnede lige den sidste vildskab fra Tottenham-vildmanden, som var taet på at foraere en chance vaek.

Christian Eriksen: 7

Gode hjørnespar­k, en af dem med licens til at skabe det uventede. Ikke alt lykkedes, men sådan er det, når man spiller på de små marginaler. Et frispark havde retning mod målhjørnet, men blev skubbet vaek. Hvis han er fortid på landsholde­t, gaelder det godt nok mange.

Thomas Delaney: 02

Godt samarbejde med Kristianse­n i kampens indledning. Men også han spillede for ofte bagud. Overlod pladsen til Morten

Hjulmand efter en time. Det skal med, at han ikke har spillet meget efter en skade.

Victor Kristianse­n: 02

Var som Maehle låst af, at schweizern­e beholdt tre spillere helt fremme. Bolognabac­ken kom ikke frem til mange indlaeg.

Yussuf Poulsen: 02

Knoklede rundt som presspille­r, og den opgave løste han fint i den time, han var på banen. Og det var ikke hans skyld, at chancerne var få. Men med ham på holdet mangler der en anelse kreativite­t.

Rasmus Højlund: 7

Alt for få gange satsede danskerne på hans rå kraft med lange bolde ned foran hans fødder. Fik en fin mulighed fra

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark