Jyllands-Posten

Regntøjsma­erke ser solen bryde igennem: »Lokationer som denne findes der ikke mange af«

Det aarhusians­ke regntøjsma­erke Rains bygger i øjeblikket nyt stort domicil i Lisbjerg, hvor administra­tion og lager skal samles.

-

12 år efter, at fundamente­t til det velkendte regntøjsma­erke Rains blev lagt, er firmaet nu i gang med at bygge deres nye store domicil – stadig taet på arnestedet.

Det skriver Rains i en pressemedd­elelse.

Efter at have måttet sande, at de nuvaerende rammer i Skejby ikke modsvarer behovene, har Rains vaeret i gang med at finde ud af, hvor det internatio­nalt kendte tøjmaerke for eftertiden skal slå sine folder. Valget er landet på Lisbjerg.

Processen havde dog ikke vaeret helt uden uvejr, hvis ikke de havde hyret Property Advice til at hjaelpe sig med at finde en ny adresse. Property Advice, der også er et aarhusians­k foretagend­e, er specialise­ret i at hjaelpe virksomhed­er med at finde den rette lokation til deres aktivitete­r.

»Det er helt fundamenta­lt for os at bygge et hovedkonto­r, som skaber de bedst mulige rammer for, at vi kan blive ved med at udvikle os,« udtaler stifter og medejer af Rains Daniel Brix Hesselager.

Den nye bygning i Lisbjerg skal samle regntøjsfi­rmaets lager og administra­tion under ét tag, og der bliver i alt 12.000 kvadratmet­er at boltre sig på.

Da Lisbjerg kom i spil, var vi afklarede. DANIEL BRIX HESSELAGER, MEDEJER OG STIFTER AF RAINS

Ikke til salg

Faktisk var den grund, som Property Advice fandt frem til, slet ikke til salg. Den var ejet af Aarhus Kommune.

»Da Lisbjerg kom i spil, var vi afklarede. Det var helt tydeligt den bedst mulige løsning. Lokationer som denne findes der ikke mange af,« siger Daniel Brix Hesselager.

På vegne af Rains gik Property Advice i dialog med kommunen, og efter offentligt udbud kunne Rains så købe grunden.

Det gjorde det muligt for firmaet at igangsaett­e byggeproce­ssen i starten af 2023.

For Rains er det vigtigt at komme taet på motorvejsn­ettet

og samtidig få omgivelser med natur og god udsigt over det nordlige Aarhus.

»En af bygningens egenskaber er, at den kommer til

at samle alle organisati­ons funktioner på tvaers. Logistik er en essentiel del af vores forretning, og det er vigtigt at have lageret taet på kontoret,« siger Daniel Brix Hesselager.

Det nye Rains-domicil skal vaere indflytnin­gsklart ved udgangen af 2024.

 ?? ?? I efteråret 2023 kunne medejer og stifter af Rains Daniel Brix Hesselager (tv.) give en rundvisnin­g til CEO i Property Advice Heine Jensen (i midten) og Investment Analyst hos Property Advice Jesper Pedersen. Pressefoto
I efteråret 2023 kunne medejer og stifter af Rains Daniel Brix Hesselager (tv.) give en rundvisnin­g til CEO i Property Advice Heine Jensen (i midten) og Investment Analyst hos Property Advice Jesper Pedersen. Pressefoto

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark