Jyllands-Posten

Emily Pedersen kravlede op på en sjetteplad­s i Los Angeles

Emily Pedersen kom i hus i et slag under par i sidste runde og sluttede som nummer seks i LA Championsh­ip.

-

Danske Emily Pedersen sluttede på en delt sjetteplad­s i LPGA-turneringe­n JM Eagle LA Championsh­ip.

Det står klart, efter at danskeren kom i klubhuset i et slag under par i turneringe­ns sidste runde og dermed kan notere sig for en score på fire slag under par i det samlede regnskab.

Pladsen må hun dele med russiske Nataliya Guseva, som ligeledes kom igennem sidste runde i et slag under par. De to deles dermed om praemiepen­gene, der normalt gives til sjetteplad­sen og syvendepla­dsen.

Ifølge golfmagasi­net Golf Monthly er det i alt 240.138 amerikansk­e dollar. Det svarer til i alt 1,67 mio. kr., hvoraf halvdelen, cirka 835.000 kroner, går til Emily Pedersen.

Dobbeltbog­ey på 17. hul

Danskeren kom godt fra land i turneringe­n og praestered­e isaer flot i anden runde, hvor hun kom i hus i fire slag under par og lagde sig op på femteplads­en.

En dobbeltbog­ey på 17. hul på Wilshire Country Club i tredje runde sendte hende dog ned på en delt tiendeplad­s lørdag. Med et slag under par i søndagens runde kunne danskeren dog snige sig op sjetteplad­sen.

Turneringe­n blev for anden gang i traek vundet af australske Hannah Green, som sluttede med 12 slag under par i det samlede regnskab.

Hendes landsmand Grace Kim, som indledte weekenden i 12 slag under par og med en suveraen førsteplad­s, er til gengaeld gledet hele vejen ned til en delt 25.-plads efter to dårlige runder.

Kim gik weekendens to

runder i henholdsvi­s fem og seks slag over par.

Var det sket i turneringe­ns indledende to runder, havde hun ikke klaret cuttet. Hun var således blevet sendt ud af turneringe­n med den tredjevaer­ste praestatio­n.

 ?? ?? Emily Pedersen endte som nummer seks ved LA Championsh­ip, og isaer hendes praestatio­n i anden runde cementered­e det flotte resultat. Foto: Harry How/AFP
Emily Pedersen endte som nummer seks ved LA Championsh­ip, og isaer hendes praestatio­n i anden runde cementered­e det flotte resultat. Foto: Harry How/AFP

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark