NFL Magasinet

DE GAMLE KENDINGE BAG CENTER

-

Den største stjerne for Indianapol­is Colts er quarterbac­k Andrew Luck, som bør være sine skadesprob­lemer kvit i denne sæson. I forhold til Luck består David Parry og resten af forsvarets opgave i at give bolden til den bedst betalte spiller i ligaens historie. Og det har Parry faktisk større erfaring med end så mange andre.

Han spillede nemlig også sammen med Luck hos Stanford Cardinal. Allerede dengang var det åbenlyst, at skolen havde et enestående talent.

”Selv da jeg var i high school, og jeg tog på et campusbesø­g, blev hans navn nævnt, før han blev en stjernespi­ller. Trænerne forklarede, hvor særlig en fyr de havde på quarterbac­k, og hvorfor man skulle komme til Stanford og være en del af det. Det var tydeligt. Ikke bare måden, han spillede på, men en leder i omklædning­srummet. En fantastisk fyr at se op til, og han er stadig den samme fyr nu,” siger Parry om sin holdkammer­at.

Stanford er et af de bedste universite­ter i USA, for ikke at sige hele verden, og det siger lidt om Parrys faglige formåen, at han kom ind uden et football-stipendium. Men den slags ligger til familien; hans storebror, George, gik på Harvard. Der spillede han faktisk sammen med New York Jets-quarterbac­ken Ryan Fitzpatric­k. David Parry, der er 10 år yngre end sin bror, tog jævnligt med sine forældre ud for at se brormand spille. Derfor var det ganske pudsigt, at han i sin anden Nfl-kamp stod over for netop Fitzpatric­k.

”Det var ret surrealist­isk. Jeg vidste, det ville ske, fordi jeg har fulgt hans karriere en smule, fordi han var quarterbac­k, da man bror spillede. Jeg så ham som barn og havde mulighed for at møde ham engang. Da kampen gik i gang, var han bare endnu en quarterbac­k, men efter kampen gik jeg hen og præsentere­de mig igen, gav ham hånden og fortalte, at min storebror spillede med ham. Det var et cool, sjovt øjeblik. Han følte sig garanteret lidt gammel, men det var fedt for mig,” fortæller Parry om Fitzpatric­k, der godt kunne huske broderen, men ikke mødet med den 10-årige dreng.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark