NFL Magasinet

HOLD OGSÅ ØJE MED WEEK 10 WEEK 13 –

-

I år er der ikke en men to Ryan – brødre med Bills til opgøret i New York med HC Rex Ryans' ekshold Jets. Vi får et fingerpeg om det nye ”Moneyball” – projekt i Cleveland, hvor Browns får besøg af Ravens.

Vi kommer ikke udenom Cleveland og RGIII'S besøg i Washington, som vi kan se efter Jaguars' og Colts kamp i London. Senere på aftenen er der klassiker med Dallas Cowboys på besøg i San Francisco.

Er det i år, vi skal regne med Bengals? Marvin Lewis' mandskab bliver testet på Foxboro. Dez Bryant får mulighed for at tage hævn i Green Bay, hvor hans berømte catch på kontrovers­iel vis blev underkendt i playoffs for halvandet år siden.

London – bold mellem Cincinnati og Washington følges op med revancheka­mp for Cardinals, der tager til Charlotte for at hævne januars ydmygelse på 15 – 49 i NFC Championsh­ip – finalen. Den sene søndagskam­p med Eagles på besøg i Arlington, Texas byder altid på intens rivaliseri­ng.

Seahawks er på besøg i New England – hvad mon Pete Carroll gør i en goalline – situation? Suveræn underholdn­ing venter givetvis i opgøret, der er den sene søndagskam­p. I Monday Night Football kan Odell Beckham give Giants deres første sejr i New York over Bengals siden 2008.

Mon ikke NFL griber muligheden med begge hænder og hyper braget mellem Russell Wilson og Cam Newton, nu hvor Peyton Manning er væk. WEEK 14 – Bears og Lions i december, Packers – Seahawks, Giants – Cowboys og Patriots – Ravens – det ligner god football, mens Thursday Night Football byder på to interessan­te hold, Chiefs og Raiders, der er outsidere til playoffs.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark