NFL Magasinet

DALLAS KAN IKKE TÅLE FLERE FEJLTAGELS­ER

TEKST: TROELS BAGER THØGERSEN

-

Det var en flok optimistis­ke cowboyer, der ankom til training camp i Oxnard, Cowboys’ traditions­rige base en halv time vest for Los Angeles-velhaverfo­rstaden Malibu.

Tony Romo er klar til at spille football, det samme er Dez Bryant, og med den voldsomt interessan­te Ezekiel Elliott hentet til med 4. valget i 1. runde i draften har Jerry Jones nu en potent offensiv trio, der bør gøre Cowboys til et af de mest alsidige og farlige offensive hold i 2016-sæsonen.

Men skyerne er ikke ude af horisonten endnu for holdet, der ligesom resten af Texas har haft en barsk sommer med det dramatiske skyderi af politibetj­ente på hovedstrøg­et i Dallas 7. juli.

Et er, at Rolando Mcclain igen er i problemer og har fået 10 spilledage­s karantæne efter at være gået i en dopingtest.

Mcclain, der har været involveret i adskillige politisage­r, har drukket purple drank, en blanding af hostesaft og sodavand, der i store doser kan være yderst sundhedssk­adelig.

Værre er det, at sidste års 2. rundevalg Randy Gregory igen har indtaget noget ulovligt.

Gregory faldt fra at være et relativt sikkert 1. rundevalg til bunden af 2. runde, fordi han blev knaldet med hash i en test i forbindels­e med NFL Combine, og da Romo&co kom til Oxnard i slutningen af juli, tjekkede Gregory ind på et stofbehand­lingscente­r og stod til en karantæne i samme størrelses­orden som Rolando Mcclains.

Føj dertil, at Demarcus Lawrence også er ude i fire kampe for at blive taget med et amfetamin-lignende stof i kroppen, og du har et Cowboys-forsvar, der ikke har megen bredde på bænken.

Efter at 2015 forsvandt i Romos og Bryants skader smerter det i Texas, at 2016 indtil videre også har handlet om

karantæner ud over udsigten til at have et Cowboys-angreb, få i ligaen kan matche.

Når det er sagt, er Cowboys før premieren hjemme mod New York Giants favoritter til at snuppe NFC East, selvom holdet sluttede sidst i 2015. Den offensive linje ser igen i år forrygende ud, og selvom Giants og Eagles rører på sig og Washington ikke er blevet dårligere siden NFC East-mesterskab­et for otte måneder siden, er blikket i Cowboys-land så småt rettet mod den playoff.

Det er en af Tony Romos sidste chancer i en alder af 36, og det er svært at garantere en lige så stærk i sæsonerne frem mod 2019, som er det sidste på Romos nuværende aftale.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark