NFL Magasinet

TO ÅRTIERS TØRKE ER FORBI

TEKST: KENNETH JENSEN

-

Det er ikke for ingenting, at Los Angeles kaldes for englenes by. Det er her, alle filmstjern­erne holder til, og hvor mange af de store musikere bor. Det er fashionabe­lt, det er USA’S næststørst­e by, og byen ligger på USA’S vestkyst – ud mod Stillehave­t og

ikke langt fra fristelser­ne og drømmen om den store gevinst i Las Vegas. Det er her, NFL Networks har studie, og med to NBAhold, et Mlb-hold, et Nhl-hold og et MLShold, som David Beckham var med til at gøre kendt, er det en sportsby med stort S. Tilmed en sportsby, der ligger et stenkast fra Anaheim, hvor der ligeledes er et Nhl-hold.

Jo, der er noget for alle med hang til sport. Det skulle man i hvert fald tro.

Men sådan har det faktisk ikke været, for i to årtier har USA’S næststørst­e by ikke haft et Nfl-hold. Det kan byens indbyggere ikke længere klage over.

Los Angeles er igen football-by, efter ejer Stan Kroenke har rykket sit hold fra St. Louis til L.A. Tilbage til rødderne, om man vil. Netop Rams forlod i 1995 – i øvrigt sammen med Raiders – byen, og for Rams’ vedkommend­e var det under daværende ejer Georgia Frontiere.

Nu er det som bekendt forretning­smanden Kroenke, der ejer holdet, og efter han først fik overbevist de øvrige Nfl-ejere om, at holdet skulle rykke pælene op, er han i den grad gået på charmeoffe­nsiv for at vinde hjerterne i Los Angeles.

Således smed han via general manager Les Snead kassen for at trade for Tennessee Titans’ førstevalg i 2016-draften. Det valg blev brugt på quarterbac­k Jared Goff, der nu bliver den nye posterboy for Los Angeles Rams-holdet og måske for hele L.A.

Og som om det ikke var nok, er det Rams, der denne gang følges i den populære serie Hard Knocks.

Jo, der er mange muligheder for, at fans i Los Angeles kan få kendskab til det nye mandskab.

Denne sæson bliver ikke sæsonen, hvor Rams vinder Super Bowl. Det gør man ikke med en rookie quarterbac­k, men der er pil op til de kommende år – specielt hvis Goff viser sig at blive en rigtig god quarterbac­k.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark