NFL Magasinet

8 GODE BACKS KRÆVER HÅNDJERN!

-

Hvis du har en god running back, bør du overveje at give ham handcuffs. Altså håndjern. Running backs er en udsat position, hvor der ofte er mange skader, så når du har investeret et højt pick i en spiller, er det også værd at have en værdig backup på dit hold, hvis din stjerne går i stykker. Handcuffs betyder, at du vælger stjernens reserve og holder ham, skulle det værst-tænkelige ske.

Jacob Nørtov: ”Det er en god idé på nogle running backs, men der er også nogle, hvor der ikke er et clear cut handcuff. I de situatione­r vil jeg hellere se, om jeg kan finde en starter, en lidt dårligere starter, eller en running back, som indgår i en god rotation. Som Darren Sproles eller Danny Woodhead, der ikke nødvendigv­is er startere. Men har du en Adrian Peterson, hvor reserven er Jerick Mckinnon eller en Le’veon Bell, hvor Deangelo Williams er et stensikker­t handcuff, er det en rigtig god idé at nappe dem. Men en situation som den i Denver, hvor du har C.J. Anderson, og så har du Ronnie Hillman og lidt Devontae Booker, det er en svær situation. Hvis der er et klart handcuff, bør man nappe ham.”

INDIANAPOL­IS COLTS VS

Den 5. februar 2017 skal den næste Super JACKSONVIL­LE JAGUARS

Bowl-champ findes, og ganske usædvanWem­bley Stadium ligt er den forsvarend­e Twickenham mester ikke Stadium blandt de varmeste favoritter hos bookmakern­e forud for sæsonen. Denver Broncos har ellers været i finalen to gange på de seneste tre sæsoner og Pris vandt pr. en person stensikker sejr tilbage i februar i år over Carolina Panthers, men stjernen over dem alle, TIL DETTE ÅRS KAMPE TILBYDER legenden VI PAKKEREJSE­R Peyton Manning, DER er INKLUDERER: væk, samFly tur/retur fra København, men Aarhus med eller et par Billund, nøglespill­ere 2 overnatnin­ger på defense, på mens centralt Mannings beliggende afløsere hotel sætter i London hjerter i delt i brand dobbeltvær­else, af de helt forkerte morgenmad, årsager. kampbillet­ter, Det er selvfølgel­ig oplæg til kampen grunden med til, at NFL- Broncos ekspert ikke Jesper forventes Elming. at spille hovedrolle­n denne gang, selvom forsvaret igen i denne sæson er forrygende. Så forventes det faktisk, at Carolina Panthers har en større chance for at vinde, og eksperter peger også på, at de har et super-hold, men det ser ikke desto mindre ud til at ville være at kaste gode penge efter dårlige. Man skal helt tilbage til Miami Dolphins i 1973 for at finde en vinder, der havde tabt finalen året før! Bare spørg Panthers selv, de var i Super Bowl i 2004, hvorefter man ikke så mere til dem før i år.

Seattle Seahawks vandt i februar 2014 og tabte finalen året efter til Patriots. Efter en pause fra Super Bowl forventer flere bookmakere, at de er klar til en ny titel, mens deres banemænd fra New England vurderes til at kunne overvinde det handicap, at de starter sæsonen uden superstjer­nen Tom Brady Wembley i deres første Stadium fire kampe, idet han endelig har accepteret sin karantæne fra den såkaldte ”Deflategat­e” i 2015-slutspille­t. Hos bookmakern­e i Las Vegas vil man ikke blive forbavset, hvis en kommende Super Bowl kommer til at byde på revanche-mulighed for Seahawks mod New England, Pris pr. og person selv den mest neutrale Nfl-tilskuer kan nok få øje på, hvilken lækkerbisk­en det i så fald vil blive!

Man skal have særdeles risikovill­ig kapital til rådighed, hvis man kaster sig over en satsning på, hvem der ender med flest Rushing Yards i grundspill­et. Kun to spillere har i de seneste tre sæsoner præsteret at slutte i top fem mere end en gang. Adrian Peterson og Lesean Mccoy. Sidstnævnt­e kan bookmakern­e ikke helt finde ud af, hvordan de skal vurdere til den kommende sæson, men Peterson er til gengæld favorit. Grundet skader har han dog kun præsteret at spille alle 16 kampe i grundspill­et fire gange i løbet af 10 sæsoner, hvorfor det virker lovlig risikabelt. Todd Gurley sluttede toer i sidste sæson, og ventes endnu engang at blive en trussel, og så træder rookie Ezekiel Elliott ind på scenen hos Dallas Cowboys, som har ligaens vel nok bedste offensive linje til at sprænge huller, som atletiske Elliott kan blæse igennem. Odds 12,00 på ham ser spændende ud, ligesom odds 21,00 på Thomas Rawls hos løbeglade Seattle Seahawks også lugter af en spændende satsning. Både han, Elliott og Gurley er unge og spiller for hold, der har værktøjern­e og viljen til at løbe bolden.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark