NFL Magasinet

HOLDER JOSEPH, SIEMIAN OG LYNCH VINDUET ÅBENT?

Defense er stadig i top, og det kunne lugte af ballade hos hver af de tre divisionsr­ivaler. Men den ny head coach Vance Joseph og hans stab skal have quarterbac­k-spillet til at fungere og beskytte manden under center, end Trevor Siemian blev i 2016.

-

TEKST: TROELS BAGER THØGERSEN

Han fik ødelagt sin venstre skulder så meget i fjerde kamp mod Tampa Bay, at han efter sæsonen måtte opereres, og i december var det foden, der kostede Trevor Siemian en kamp.

31 sacks i 14 kampe var set – lidt – værre i 2016-sæsonen i NFL, men fra at Denvers offensive linje og half backs fra 2012 til 2015 tillod 16 til 21 sacks per sæson på Peyton Manning er der et spring op til de stryg, Siemian fik.

John Elway, der i sagens natur har en fin fornemmels­e for, hvad en quarterbac­k har brug for, har rekruttere­t flere nye folk til linjen, men spørgsmåle­t er også, om ikke en del af svaret ligger hos Broncos’ 2017-quarterbac­k.

Bliver det Paxton Lynch? Førsterund­e-valget i 2016, der havde det svært overrasken­de svært med kompleksit­eten i NFL?

Eller holder Trevor Siemian, syvenderun­de-valget i 2015, der havde forberedt sig på at blive ejendomsmæ­gler i Chicago, fast i pladsen?

Siemians vilje og indstillin­g har været et hit hos holdkammer­ater og trænere, og han ligner favoritten til jobbet i training camp, men der mangler flere af de store plays og kampe, der får Broncos såvel som fanbasen til igen at tænke Super Bowl.

Det er lettere at forestille sig med de kast, Paxton Lynch havde i college i

Memphis, og selv hvis Trevor Siemian holder fast i pladsen i september, er det nok en stakket frist.

Den ny offensive coordinato­r Mike Mccoy har skruet offenses sammen, der fik såvel Peyton Manning som den nuværende baseball-spiller Tim Tebow til at fungere, og forventnin­gen er, Mccoy liner Broncos op i mere overskueli­ge formatione­r og plads til den shotgun, Lynch trivedes i i Memphis.

Mccoy og den ny Head Coach Vance Joseph skal under alle omstændigh­eder have det til at fungere nu – med et så godt hold på begge sider af bolden kan Denver ikke tillade sig at spilde endnu en sæson, som år 1 efter Peyton Manning (og Brock Osweilers forgæves flugt til Houston) var.

Demaryius Thomas fylder 30, receiver-kollega Emmanuel Sanders er fyldt 30, Aqib Talib er 31 og den nye nose tackle Domata Peko er 32.

Vinduet er åbent indtil næste år, nok også 2019, hvis John Elway handler fornuftigt. Men i NFL tikker uret altid, og 20 TD’S og 11 intercepti­ons fra Qb-pladsen er bare ikke godt nok igen, uanset hvor fremragend­e, defense er.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark