NFL Magasinet

Reportage: NFL drømmer om London

Otte Nfl-hold spiller i de kommende måneder kampe på Wembley og Twickenham, mens Patriots og Raiders tager en tur til Mexico City. Efter et par hektiske år med flytninger af Rams, Chargers og Raiders er London et godt bud på næste by, der tiltrækker et Nf

- TEKST: TROELS BAGER THØGERSEN I LONDON

”Jeg ved ikke, hvordan det skal fungere; vi skal have styr på logistikke­n. Hvordan den skal hænge sammen. Hvem skal det være? Men jeg vil ikke være overrasket, hvis vi i løbet af de næste fem til syv år får et hold der. Måske før da.”

Når New England Patriots’ ejer Robert Kraft taler om et Nfl-hold med hjemmebane i London, som han gjorde til Albert Breer fra Sports Illustrate­d i foråret, skal man spidse ører.

Det er nu ti år siden, NFL tog hul på Internatio­nal Series i London med en 13-10 sejr til New York Giants over Miami Dolphins, og da Nfl-magasinet i begyndelse­n af sommeren 2017 er i London for at tale med topfolkene i NFL’S internatio­nale satsning, mærker man på nyhedsstrø­mmen fra USA stadig Chargers’ flytning fra San Diego til Los Angeles og Raiders’ kontrovers­ielle, spektakulæ­re aftale om at flytte til Las Vegas i 2020, hvor et nyt stadion med 750 millioner af skatteborg­ernes dollars som medgift.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark