NFL Magasinet

KANDIDATER TIL RELOCATION

-

JACKSONVIL­LE JAGUARS

Jaguars var et expansion team i 1995 samtidig med Carolina Panthers. Holdet havde stor succes med fire playoff-optrædener i streg fra 1996 til 1999. Siden har det været så som så med succesen, og der gik kun et halvt års tid fra Shahid Khans køb af holdet, til man indgik aftalen om at spille fast i London. Efter amerikansk standard er byen og oplandet ikke specielt stort, og derfor er indtægtern­e fra den årlige kamp i London relativt gode, da det tæller som lokale indtægter, holdet kan beholde selv i stedet for at dele med de 31 andre. Imod en flytning taler,at Shahid Khan i modsætning til flere andre holdejere faktisk investerer i stadion i Jacksonvil­le sammen med bystyret i stedet for at lade stadion forfalde.

BUFFALO BILLS

Familien Pegula vil gerne have et nyt stadion, og med flytningen af Rams, Raiders og Chargers har Bills-ejerne i hvert fald et argument for, at bystyret skal passe på med at udsætte et stadionbyg­geri, hvis man ikke vil risikere en flytning. Bills spillede nogle kampe i Toronto uden større succes, men der skal sandsynlig­vis meget til, før Jim Kellys gamle hold forlader hjembyen siden, hvor man har spillet siden 1960.

TAMPA BAY BUCCANEERS

Buccaneers har ekspertise­n i at overføre know-how til nye markeder, nærmere bestemt Storbritan­nien, hvor man ejer Manchester United og har gjort meget ud af arbejdet med kommerciel­le aftaler. Tampa Bay/st. Petersburg er velhavende nok men har ikke samme størrelse som de fleste andre byer, der har Nfl-hold, så på flere måder giver London mening. Men om piraterne vil flytte fra deres 19 år gamle stadion afhænger givetvis af tilbuddet og muligheder­ne i London.

LOS ANGELES CHARGERS

Det er ikke let at være Chargers. Tilbuddet om at flytte med til Los Angeles på Rams’ stadion var måske lige så meget et høfligt kompromis på ejernes årlige møde i 2016 som det var oprigtigt ment, og de tre kommende sæsoner spiller man på et ”soccer”-stadion med plads til knapt 30.000 tilskuere, man deler med L.A. Galaxy. Det er ikke et emne, der har været vendt offentligt, men Chargers kunne være et bud på et London-hold, hvis Los Angeles ikke viser sig at være lykken.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark