NFL Magasinet

SÅDAN GIK OFFSEASON

-

DALLAS COWBOYS

Cowboys har mistet højre tackle Doug Free på den frygtede offensive linje, men kan formentlig lappe hullet succesfuld­t med den talentfuld­e tredjeårss­piller La’el Collins. Forsvaret har mistet fire startere i bagkæden, blandt andet cornerback­duoen Morris Claiborne og Brandon Carr. Bagkæden får dog tiltrængt hjælp af den tidligere Eagles-corner Nolan Carroll II, og forrest på den profilfatt­ige linje forventer Cowboys meget af rookie Taco Charlton.

NEW YORK GIANTS

De blå fra New York har forstærket offensiven med Brandon Marshall og rookie Evan Engram, men har forsømt at styrke den offensive linje og deres løbeangreb, der skuffede stort i 2016. På defensiven har holdet mistet den store defensive tackle Jonathan Hankins, og det er tvivlsomt om rookie Dalvin Tomlinson kan spille en rolle som erstatning fra start. Men selvom den middelmådi­ge linebacker-gruppe er heller ikke blevet forstærket, kommer Giants alligevel acceptabel­t ud af offseason.

WASHINGTON REDSKINS

En rodet offseason kulminered­e i marts, da klubben fyrede GM Scott Mccloughan, der eftersigen­de havde svært ved at passe sit arbejde på grund af alkoholpro­blemer. I offensiven er største plus, at Kirk Cousins stadigvæk er at finde bag center. På receiverpl­adserne er den lynhurtige duo Desean Jackson og Pierre Garcon væk, mens den yderst talentfuld­e Terrelle Pryor Sr. er kommet til fra Cleveland Browns. I forsvaret er de to mest markante forstærkni­nger tacklemask­inen Zach Brown på inside linebacker og hardhitter­en D.J. Swearinger på free safety.

PHILADELPH­IA EAGLES

Eagles landede et af de største navne i offseason, da de hentede receiver Alshon Jeffery fra Chicago Bears. Derudover har Eagles hentet Torrey Smith hos San Francisco 49’ers, og på runningbac­k er tunge Legarrette Blount kommet til fra New England Patriots. I forsvaret bliver Bennie Logan og Connor Barwin erstattet af Timmy Jernigan og Chris Long, hvilket går nærmest lige op, mens de to startende cornerback­s Nolan Carroll II og Leodis Mckelvin forsøges erstattet med den omrejsende Patrick Robinson samt de to rookies Sidney Jones og Rasul Douglas.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark