NFL Magasinet

SHERMAN OG SEAHAWKS HAR VÆRET SØVNLØSE I SEATTLE

Offseason har været præget af en historie om, at flere i Seattle, inklusiv stjernecor­nerback Richard Sherman, stadig ikke er kommet sig over Super Bowl-nederlaget mod Patriots.

- TEKST: KENNETH JENSEN

Det går aldrig stille for sig i Seattle. Aldrig.

Meget af foråret har været præget af en Espn-historie om, at Seattle-holdet ikke er kommet sig over nederlaget Patriots i Super Bowl 49, hvor Russell Wilson kastede en intercepti­on til sidst i stedet for at give bolden til Marshawn Lynch.

Værst skulle cornerback Richard Sherman have det. Han har – bogstaveli­gt talt – været søvnløs i Seattle, og offseason har i den grad haft Sherman i fokus.

Først kom historien om, at han var skadet i sidste sæson, men ikke fremgik af Seattles injury report. Det fik Seahawks af NFL en løftet pegefinger for.

Så fulgte historien om, at Seattle lyttede til trade-bud på den 29-årige cornerback. Det endte ikke med et trade, og snakken blev i stedet afløst af Espn-artiklen, hvor temaet var en kollektiv omgang tømmermænd efter Super Bowl-nederlaget. For Sherman stoppede det ikke der. Artiklen fortalte videre, hvordan den Stanford-uddannede Nfl-stjerne er misunderli­g på quarterbac­k Russell Wilson. Wilson har gennem hele sin karriere været begunstige­t af at have et suverænt forsvar i Seattle, men alligevel er Wilson på den

store kontrakt og scorer fede repræsenta­tionsaftal­er med de største virksomhed­er.

Sherman har afvist historien, og det har flere andre i omklædning­srummet også, for som de siger skal en quarterbac­k behandles anderledes. Sådan er det på alle hold.

Offseason-balladen er relevant at fortælle, fordi den kan betyde to ting for Seattle: Det er måske NFL’S mest konkurrenc­e-mindede omklædning­srum, og spillerne kræver meget af hinanden. Kører tingene ikke i starten af sæsonen, kan det få spillerne til at rive hovederne af hinanden. Sker det, kan det reelt blive afslutning­en på Seahawks, som vi kender dem. Spillerne bliver heller ikke yngre. Og flere som Jimmy Graham har kontraktud­løb efter sæsonen.

Mere sandsynlig­t er det dog, at holdet samler sig og igen finder den der ”alle er imod os”-mentalitet, og der har været brændstof nok i offseason til at holde Seahawks-holdet kørende helt frem til en Super Bowl. Det var samme brændstof, der bragte dem i to Super Bowls, hvor den første blev vundet over Denver.

Så trods balladen skal man aldrig undervurde­re Seattle. Aldrig.

 ??  ?? FOTO: DEAN RUTZ/ RITZAU
FOTO: DEAN RUTZ/ RITZAU

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark