NFL Magasinet

IKKE MERE BULLSHIT

- Tekst: Jeppe Dong Abrahamsen

Store profiler er sendt vaek til fordel for erfarne spillere, der skal skabe en bedre kultur i Dolphins' omklaednin­gsrum.

Tegnene på, at alt ikke var, som det skulle vaere i omklaednin­gsrummet hos Miami Dolphins i sidste saeson, var tydelige allerede før åbningskam­pen mod Chargers, da linebacker Lawrence Timmons forsvandt fra holdets hotel i Los Angeles. Mystikken tiltog, da det kom frem, at han i ugen forinden havde forsøgt at få sit tidligere hold, Pittsburgh Steelers, til at tage ham tilbage.

I første omgang blev Timmons suspendere­t på ubestemt tid, men taget til nåde igen efter en uge og spillede de sidste 14 kampe af saesonen, hvorefter han blev fritstille­t et år før kontraktud­løb.

Måske var det Timmons’ bizarre opførsel, Head Coach Adam Gase hentydede til, da han i offseason kritisered­e kulturen på holdet i sidste saeson.

”Jeg ved, det kommer til at vaere anderledes. Vi har nogle alfahanner, der ikke vil finde sig i alt det bullshit, der har fundet sted,” sagde Adam Gase ifølge lokalavise­n Miami Herald.

En rådden kultur er ikke noget nyt hos Dolphins, der i 2013 kom i modvind på grund af

’Bullygate’, hvor Richie Incognito førte an i mobningen af kollegaen på den offensive linje Jonathan Martin. Nu er det op til nytilkomne veteraner som Frank Gore, Robert Quinn, Danny Amendola og Josh Sitton at gå forrest som gode eksempler.

Timmons var ellers også hentet til Dolphins som leder. Det samme var quarterbac­k Jay Cutler, der havde indstillet karrieren til fordel for et job som tv-kommentato­r for Fox, men ombestemte sig, da Gase bad ham afløse skadede Ryan Tannehill. Ingen af dem levede op til deres lederrolle.

Det gjorde store profiler som Ndamukong Suh, Mike Pouncey og Jarvis Landry heller ikke, så de fik også silkesnore­n efter Dolphins’ skuffende saeson, der tilmed inkludered­e andre kedelige sager som linebacker Rey Maualugas anholdelse og en video af Chris Foerster, traener for den offensive linje, der sniffede kokain på sit kontor.

Én stjerne, der fik lov til at blive, selv om Dolphins kunne vaere sluppet billigt fra at fritstille ham i denne offseason, var Ryan Tannehill. Og det siger noget om hans lederevner, at klubben ikke valgte at forfølge en af de mange lovende quarterbac­k-talenter i draften.

Øget lederskab er dog én ting. Noget andet er maengden af talent, og her er det svaert at se, at holdet er blevet bedre i forhold til sidste saeson. Suh efterlader sig et kaempehul i midten af den defensive linje, og det samme gør Pouncey på den offensive linje. Tabet af Landrys 112 grebne bolde opvejes af tilgangen af Amendola og Albert Wilson, og med New York Jets og Buffalo Bills i en sørgelig forfatning kan Dolphins måske kaempe med om et af de to wildcards.

 ??  ??
 ??  ?? Mike Gesicki (foto) og Danny Amendola skal støtte den pressede quarterbac­k Ryan Tannehill.
Mike Gesicki (foto) og Danny Amendola skal støtte den pressede quarterbac­k Ryan Tannehill.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark