NFL Magasinet

TILBAGE I SKYGGEN

- Tekst: Jeppe Dong Abrahamsen

Efter sidste saesons overrasken­de slutspilsp­lads ser et svaekket Bills-hold ud til at gå en svaer saeson i møde.

For en stund forlod Buffalo Bills livets skyggeside og forvandled­e sig til en solstråleh­istorie. For en stund blev 18 års pinsler erstattet af euforisk jubel. Jacksonvil­le Jaguars sørgede dog for, at det kun var for en stund med sejren i wildcard-runden.

’Bills Mafia’, som holdets fanbase kaldes, vil dog altid have minderne om øjeblikket, da Cincinnati Bengals’ Tyler Boyd skabte miraklet og punkterede Baltimore Ravens’ saeson med sit touchdown i de døende sekunder, hvilket i stedet sendte Bills i slutspille­t for første gang siden 1999-saesonen.

Det var slet ikke meningen, at det skulle vaere sket allerede i sidste saeson, og alt tyder da også på, at holdet ryger tilbage i skyggen i denne saeson. Men det lever man med i Buffalo, for

Head Coach Sean Mcdermott og general manager Brandon Beane taenker laengere frem end det.

Kort efter deres indtog i klubben forud for sidste saeson satte duoen gang i genopbygni­ngen af Bills, men nåede ikke laengere end nedrivning­sfasen. Flere profiler blev byttet vaek for at

skaffe byggesten til fremtiden. Dem fandt holdet i første runde af forårets draft i quarterbac­k Josh Allen og linebacker Tremaine Edmunds.

Allen er en fremragend­e atlet, besidder en raket af en arm og har et højt loft. Men han er upoleret og derfor hentet ind til fremtiden, ikke nutiden. Forventnin­gen er da også, at han indleder saesonen som reserve for A.J. Mccarron, der de seneste fire år har ageret reserve hos Bengals, og måske endda også Nathan Peterman – ja, den Nathan Peterman, der kastede fem intercepti­ons i en halvleg i sin første start. De to skraemmer dog ikke livet af nogen, så Allen kan ende med at starte i mangel af bedre.

Selv om Bills måske er det hold i ligaen, der er tyndest besat på spillets vigtigste position, afslørede sidste saesons uventede succes, at fundamente­t er solidt selv uden en stjerne bag center. Forsvaret er et af de bedre i ligaen, selv om det ikke fremgår af statistikk­erne fra sidste saeson, og løbeangreb­et med running back Lesean Mccoy har som minimum vaeret det sjettebeds­te i fem af de seneste seks saesoner.

Netop Mccoy med det passende tilnavn ’Shady’ er dog en af årsagerne, at Bills har udsigt til at gå en skyggetilv­aerelse i møde i denne saeson. Angrebets ubestridte omdrejning­spunkt har en grim sag haengende over hovedet, hvor han af sin ekskaerest­e beskyldes for at have hyret de gerningsma­end, der overfaldt hende i hendes hjem i juli. Mccoy fastholder sin uskyld og er ikke sigtet i sagen, men uanset hvad er sagen en kaempe distraktio­n, der risikerer at kaste lange skygger over saesonen.

 ??  ?? Han er hurtig og har stor raekkevidd­e, men Kelvin Benjamin skal praestere nu.
Han er hurtig og har stor raekkevidd­e, men Kelvin Benjamin skal praestere nu.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark