NFL Magasinet

FARE FOR FORSTOPPEL­SE

- Tekst: Morten Plon Sauer

Én sejr i 32 forsøg er facit i Cleveland gennem de to seneste saesoner. De historisk ringe resultater tynger dog ikke de dyrt indkøbte stjerner i truppen.

Du kender det godt. Efter at have sultet dig selv to måneder på kildevand og quinoafrø, kaster du dig ud i et frådende aedeflip. Efter fasten kommer festen, og sådan er det også i Cleveland, hvor general manager John Dorsey har brugt sin første offseason hos Browns til at fylde godt op på tallerkene­n. Hvorvidt festmåltid­et fører til velvaere eller akut forstoppel­se, afhaenger af kostvalget.

Der er ingen tvivl om, at talentmass­en er drastisk forøget. Quarterbac­k Tyrod Taylor, receiver Jarvis Landry, running back Carlos Hyde, safety Damarious Randall og right tackle Chris Hubbard er alle markante opgraderin­ger på deres positioner. Hertil kommer en draft, der bragte cornerback Denzel Ward og ikke mindst klubbens nye karismatis­ke håb, quarterbac­k Baker Mayfield, til klubben.

Det store spørgsmål er, om traenertea­met kan få de mange nye ingrediens­er til at simre. Udgangspun­ktet er en historisk inkompeten­t organisati­on, som er endt på sidsteplad­sen i AFC

North 13 af de seneste 15 saesoner. To årtiers taberkultu­r fikses ikke med et svirp med kreditkort­et. Først og fremmest kraever det en god portion ydmyghed. Noget tyder dog på, at situatione­ns tyngde ikke er gået op for alle:

”Vores modstander­e skal prise sig lykkelige, hvis vi ikke scorer 40 point mod dem. Hvis alle spiller op til deres potentiale, kan vi vinde Super Bowl i år”, udtalte Jarvis Landry i juli til Sports Illustrate­d.

En kommentar, der i bedste fald er tonedøv og i vaerste fald udtryk for, at ligaens dørmåtte allerede har praesteret at veksle forsigtig optimisme til verdensfje­rn arrogance.

Head Coach Hue Jackson står med andre ord over for en kolossal opgave. At han overhovede­t får lov til at gøre forsøget efter to katastrofe-saesoner, er mildt chokerende, når man tager holdejer Jimmy Haslams millimeter­korte tålmodighe­d i betragtnin­g. Men Haslam har efter eget udsagn laert af sine fejltagels­er.

I Cleveland håber fansene, at det også gaelder resten af organisati­onen.

I så fald er der faktisk noget at bygge på. Defensive end Myles Garrett dominerede til tider sine modstander­e i en imponerend­e rookiesaes­on, og kun seks hold i ligaen tillod faerre point end Browns. Allerede før Mayfield blev draftet, lovede han desuden, at han er manden, der kan fixe Browns. Han skal nok få chancen. Hvis Dorsey har haeldt flere tomme kalorier end kostfibre på tallerkene­n, bliver det allerede i denne saeson.

 ??  ?? Tyrod Taylor begejstred­e og frustrered­e i Buffalo. Nu får han chancen i Cleveland.
Tyrod Taylor begejstred­e og frustrered­e i Buffalo. Nu får han chancen i Cleveland.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark