NFL Magasinet

CHARGERS BLOMSTRER I LOS ANGELES

- Tekst: Victor Samuel Risager Espenhain

Chargers fik en god start på tilvaerels­en i Los Angeles i 2017, og opblomstri­ngen kan fortsaette i den kommende saeson, hvor holdet ligner en seriøs bejler til divisionst­itlen.

San Diego Chargers blev sidste år – til stor utilfredsh­ed for nogle af klubbens fans – til Los Angeles Chargers. Og de i forvejen utilfredse fans fik ikke meget af glaede sig over, da saesonen gik i gang. Chargers med den nye head coach, Anthony Lynn, i spidsen lagde ud med fire nederlag på stribe på det lille stadion Stubhub Center i Los Angeles.

Man ramte bunden, da Philadelph­ia

Eagles i fjerde spillerund­e kom på besøg, og tusindvis af Eagles’ fans flokkedes til Stubhub Center. Det fik efterfølge­nde Chargers’ quarterbac­k, Philip Rivers, til at indrømme, at det ikke ligefrem mindede om en hjemmekamp.

"Det er bestemt ikke ideelt. Jeg tror ikke, det kan sammenlign­es med andre hold, der har tre hjemmekamp­e på stribe. Det er hårdt. Jeg saetter pris på de Chargers-fans, der var her. Og jeg vil ikke fornaerme dem, der ikke var her. Jeg skal ikke bestemme, hvordan de skal tilbringe en eftermidda­g Det er bare ikke en hjemmekamp," lød det fra Rivers ifølge San Diego Union-tribune.

Anthony Lynn og kompagni fik dog vendt skuden og fandt sig endelig til rette i deres nye omgivelser. I den resterende del af saesonen lignede Chargers nemlig divisionen­s staerkeste hold med et bundsolidt forsvar og et sprudlende angreb, og selv om man ikke har haft en ekstremt aktiv offseason ligesom bysbørnene Los Angeles Rams, er holdet blevet bedre med et par solide tilføjelse­r. Der er derfor grund til mere optimisme i år, hvor Chargers ligner det staerkeste hold i AFC West.

Det, der dog kan spaende ben for Chargers’ fremmarch, er imidlertid det skadeshelv­ede, som har fulgt klubben i årevis. Allerede inden saesonen er begyndt har Chargers mistet to profiler til skader, der vil holde dem ude resten af saesonen. Cornerback Jason Verrett og tight end Hunter Henry må begge sidde ude hele saesonen med alvorlige knaeskader, og isaer sidstnaevn­te er et stort tab, da Chargers ikke har en umiddelbar erstatning klar. Formår Chargers omvendt at holde sig nogenlunde skadesfri, kan det meget vel vaere et hold, som skal spille flere kampe i januar, når slutspille­t løber af stablen.

Det vil i så fald vaere første gang siden 2013, at Chargers når slutspille­t, men det er blot én stime, der kan brydes i år. Det er bestemt heller ikke urealistis­k, at Chargers kan vinde mere end 10 kampe og vinde AFC West-divisionen for første gang siden 2009. Med et så talentfuld­t hold, som Chargers har, bør det i hvert fald vaere målsaetnin­gen for Anthony Lynn og kompagni.

 ??  ?? Philip Rivers pendler fortsat fra San Diego til arbejde i Los Angeles.
Philip Rivers pendler fortsat fra San Diego til arbejde i Los Angeles.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark