NFL Magasinet

BEARS ER ET AF NFL'S MEST FORBEDREDE HOLD

- Tekst: Peter Korsgaard

Med en ny innovativ head coach, en totalrenov­eret receiver-gruppe og et yderligere forstaerke­t forsvar ligner Chicago et helt nyt hold.

Gaaabbb! Bears har i flere saesoner vaeret et af NFL'S absolut mest kedelige hold. Med head coach John Fox ved roret var der ikke ligefrem lagt op til eksplosivt angrebsspi­l og kreative trick plays.

Men nu må halvsovend­e Nfl-fans hellere vågne op, for det Bears-hold, der løber på banen til den kommende saeson, ser mere spaendende ud, end det har gjort i årevis.

Forhenvaer­ende offensiv koordinato­r for Kansas City Chiefs, Matt Nagy, har overtaget taktstokke­n som holdets nye head coach, og det kan kun betyde markant mere sevaerdigt angrebsspi­l.

Samtidig har holdet haft en meget staerk offseason, hvor det gennemgåen­de tema har vaeret at give anden-års quarterbac­k Mitchell Trubisky så meget hjaelp som muligt.

Holdets receiver-gruppe, som sidste år var blandt de ringeste i NFL, har gennemgået en totalrenov­ering. Ud er røget Cameron Meredith og Kendall Wright, ind er kommet Allen Robinson, Taylor Gabriel og rookien Anthony Miller.

De tre spillere ligner allerede en af ligaens mere eksplosive receiver-grupper. Derudover er tight end Trey Burton kommet til med en frisk Super Bowl-ring på fingeren, og holdets i forvejen solide offensive linje blev styrket i draften med guard/center James Daniels.

Dertil kommer et i forvejen meget staerkt løbeangreb anført af hårdtslåen­de Jordan Howard.

Nu er spørgsmåle­t, om Mitchell Trubisky kan forstå at udnytte, at han har fået et forstaerke­t arsenal og en af NFL'S skarpeste offensive hjerner til rådighed på sidelinjen. Trubisky viste til tider fine takter i sidste saeson, hvor han startede 12 kampe for Bears. Men om Bears har fundet løsningen på det quarterbac­k-problem, som de har haft, siden Jim Mcmahon i 1988 spillede sin sidste kamp for holdet, er fortsat uvist.

Modsat ser uvisheden omkring holdets forsvar ud til at vaere forduftet. Og når man så bruger draften på at hente en raekke solide defensive rookies herunder linebacker

Roquan Smith – en spiller som mange mener bliver den naeste Brian Urlacher for Bears – så bør det betyde yderligere fremgang for defensiven.

Med blot fem sejre i sidste saeson endte Bears sidst i NFC North. Og divisionen­s styrke taget i betragtnin­g bliver det svaert for Chicago at gå fra worst til first i den kommende saeson. Men der er ingen tvivl om, at Bears er et af de hold, der er blevet styrket mest siden sidste saeson.

 ??  ?? Allen Robinson baerer et stort ansvar for Bears.
Allen Robinson baerer et stort ansvar for Bears.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark