Premier League Magasinet

NEWCASTLE UNITED

- TEKST: CHRISTIAN NORDENSKJO­LD

Newcastle er tilbage i Premier League efter en enkelt saeson i The Championsh­ip, som klubben endte med at vinde. Sidst Newcastle var nede i den naestbedst­e raekke var i 2009/10, og der endte nordenglae­nderne også med at vinde raekken, men Steve Harper, der var målmand dengang, ser alligevel en forskel på de to hold.

”Vi havde en hardcore gruppe af spillere. Vi kendte allerede til Premier League, da vi rykkede op,” sagde den tidligere målmand, der i dag arbejder som målmandstr­aener for klubbens akademi, for nylig til Chronicle Live.

”Holdet, der vandt sidste år, havde til formål at få klubben ud af The Championsh­ip, hvilket blev klaret. De gjorde det godt, og det var flot af dem at vinde The Championsh­ip, men jeg tror, at nogle af spillerne vil få det svaert i Premier League. De får brug for hjaelp.”

På sidelinjen står bundrutine­rede Rafael Benítez, men han har kun fået spillere ind sent; ved deadline på dette magasin var den franske midterfors­varer Florian Lejeune, kantspille­ren Jacob Murphy og aftalen med Christian Atsu det eneste, der lå fast. Den spanske manager mener, at markedet er svaert for en klub som Newcastle.

”Det er ikke let for mange hold, fordi markedet er en lille smule skørt. Vi er nødt til at gøre vores bedste.”

”Vi ved, hvor vi er, og det er ikke ideelt, fordi de fleste ville gerne have set, at der var blevet hentet en masse spillere allerede. Men vi er nødt til at arbejde videre og se, hvad vi kan gøre,” sagde Benítez en måned før saesonstar­t.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark