Premier League Magasinet

STOKE CITY

- TEKST: CHRISTIAN NORDENSKJO­LD

Stoke-fansene har vaeret splittede, når det kommer til manager Mark Hughes. Waliseren var taet på at føre klubben i top ti for fjerde år i traek, men man endte i stedet som nummer 13 i en saeson, hvor der var mange af holdene, der lå taet.

Stoke kaempede for resultater­ne i flere omgange. Saesonstar­ten var dårlig, men det forbedrede sig henover efteråret, inden Stoke smed en mulig top 10-placering vaek til allersidst. Hughes forsøgte at få sit hold til at spille attraktiv fodbold, men ustabilite­t fra saerligt Marko Arnautovic og Xherdan Shaqiri og decideret dårlige praestatio­ner fra lejespille­ren Wilfried Bony kostede resultater, og så gjorde Hughes det, han altid har gjort, når resultater­ne blev dårlige: Bragte Jonathan Walters og Peter Crouch i spil.

Walters er en kultfigur i Stoke. Ikke fordi han er den store målscorer, men han var et eksemplari­sk eksempel på den hårdtarbej­dende offensivsp­iller, som var så vaerdsat i Stoke under Tony Pulis. Men nu er han vaek, for Burnley har hentet den 33-årige irer.

Samtidig er Bojan Krkic kommet tilbage efter at have vaeret på udlån i Mainz 05. Den udskiftnin­g betyder, at Hughes i mindre grad kan traekke på de tidligere offensive kulturbaer­ere i krisetider, da det kun er 36-årige Peter Crouch, der er tilbage fra dengang. Det betyder, at Hughes er nødt til at stole på sin egen Plan A hele vejen igennem, men han må nok også tage konsekvens­en, hvis den ikke holder, og Stoke skuffer igen.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark