Premier League Magasinet

CHELSEA

- TEKST: CHRISTIAN NORDENSKJO­LD

Chelsea er i gang med at forberede sig til at forsvare titlen for anden gang på tre år. Som bekendt gik det galt, senest London-klubben havde vundet mesterskab­et, men Chelsea er umiddelbar­t i god forfatning forud for den kommende saeson.

Der har vaeret rygter om utilfredsh­ed med ledelsen hos Antonio Conte. Senest grundet at Romelu Lukaku røg til Manchester United i stedet, men italienere­n har fået forstaerke­t sit forsvar med Antonio Rüdiger, mens den spaendende Tiemoué Bakayoko er kommet til midtbanen, som afløser for Nemanja Matic, der formentlig ryger videre til Manchester United.

I angrebet er der kommet en stor udskiftnin­g, for trods 52 mål i 89 Premier League-kampe fortalte Antonio Conte over SMS, at han ikke laengere ville bruge Diego Costa.

Spansk-brasiliane­ren havde et fremragend­e efterår, men de to blev uvenner i vinterpaus­en. Costas niveau dykkede lidt, men det blev stadig til 20 ligamål. Afløseren Álvaro Morata er under stort pres for at leve op til sin landsholds­konkurrent­s sportslige meritter i Chelsea. Intet var på plads ved deadline på dette magasin, men meget tydede på en retur til Atlético Madrid for Diego Costa.

Trods en reserverol­le var Morata ganske fortrinlig for Real Madrid i sidste saeson og scorede 20 gange i 43 kampe. Antonio Conte har brug for, at Morata gentager og helst forbedrer det antal mål i den kommende saeson, hvor Conte med et ordentligt titelforsv­ar allerede kan skrive sig ind i gruppen af store Chelsea-managere.

Interessan­t bliver det at se, om Morata veksler evnen til at vaere en effektiv og farlig indskifter mod traette forsvar til at dominere i 90 minutter.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark