Premier League Magasinet

SPILTIPS

-

LIVERPOOL vinder Premier League 5,00 @ bwin

Manchester City er klare favoritter til at genvinde Premier League-titlen, men odds 1,70 frister ikke i forhold til at låse indsatsen i en hel saeson. Og så er det altså også vaerd at tage med, at vi skal 10 år tilbage i tiden for at finde det seneste eksempel på en dobbelt vinder af Premier League, da Manchester United fuldførte et hattrick af mesterskab­er ved at vinde i 2008/09 foran netop Liverpool. Liverpool selv har ikke vundet mesterskab­et siden 1990, men troen på, at guldtørken endelig får en ende i denne saeson trives omkring Merseyside. Jürgen Klopp har efterhånde­n modelleret holdet omkring sin spilfiloso­fi, som har vundet mange neutrale fodboldhje­rter undervejs. Nederlaget i Champions League-finalen kan måske vaere et bevis på, at Liverpool stadig mangler den sidste kynisme. Til gengaeld virker kritikken af defensiven en smule overdrevet med tanke på, at kun United (19) og City (18) leverede flere clean sheets end Liverpools 17 i sidste saeson. Og så har Liverpool altså spraengt banken ved at hente Alisson til målmandspo­sten fra Roma, mens isaer midtbanen også fremstår styrket efter de indkøb, der var foretaget ved dette blads deadline. Manchester City er som naevnt favoritter til at genvinde titlen, mens Manchester United – som det også beskrives andetsteds her på spilsidern­e – virker groggy og transferap­atiske. Chelsea skal vaenne sig til en helt anden spillestil under Maurizio Sarri og til at have den lovende men relativt uprøvede Kepa i målet i stedet for Thibaut Courtois. Også Arsenal har fået ny manager efter Wenger-aeraen, og selv om Unai Emery uden tvivl er en kompetent traener, så råder han ikke over ligaens bredeste trup. Tottenham er den evige outsider, og det taeller faktisk som et plus, at direktør Levy holdt fast på stjernerne. Til gengaeld skal Spurs atter vaenne sig til en ny hjemmebane, da det nybyggede stadion nu er klar, og den proces har før kostet sejre. På bundlinjen står, at Liverpool lige nu ligner det bedste bud på en slags outsider til at fravriste City titlen, og så traekker det da ikke ned, at De Røde faktisk har vundet de fire seneste indbyrdes opgør mod Pep Guardiolas drenge.

MANCHESTER UNITED slutter ikke i top-4 3,25 @ bet365

Manchester United har haft en tvivlsom start på saesonen med flere skuffende resultater og en masse støj omkring José Mourinho. Det sidste er måske ikke så unormalt, men den det er anledninge­n derimod. For mens den portugisis­ke manager gerne stiller sig i skudlinjen for at beskytte sin trup, så har han i denne sommer brugt sin taletid til at kritisere flere navngivne spillere samt klubbens manglende indkøb på transferma­rkedet. José Mourinho hører derfor blandt favoritter­ne til at blive den første manager i Premier League, der forlader sin klub i utide. Den slags odds er meget omskifteli­ge, og det kan vaere svaert at vurdere vaerdien i odds 8,00 på, at Mourinho bliver udskiftet før navne som Claude Puel og Rafa Benítez, som også har deres at slås med i henholdsvi­s Leicester og Newcastle. Den stigende uro og den manglende transferak­tivitet gør, at troen på Manchester United lige nu er mindre, end den var før sidste saeson. Her sluttede De Røde Djaevle med 19 point op til byrivalern­e fra City og 11 point ned til Chelsea på femteplads­en. Og da de seks traditione­lle kandidater til top-4-pladserne ikke synes at stå svagere end i sidste saeson, prøver vi et spil på, at United uden for top-4 for fjerde gang i løbet af de sidste seks saesoner.

WEST HAM slutter i top-10 2,37 @ bet365

West Ham har haft den store pengepung fremme efter ansaettels­en af Manuel Pellegrini som manager. Felipe Anderson er kommet til fra Lazio som en rekordhøj transfer, men også navne som Andriy Yarmolenko, Issa Diop og den transferfr­i West Ham-supporter Jack Wilshere bør give anledning til optimisme hos de saebeboble-blaesende supportere. En ny manager og flere nye spillere er naturligvi­s ingen garanti for succes. Det er tvaertimod en cocktail, som skal blandes over tid, hvis resultatet skal vaere godt. Men 64-årige Manuel Pellegrini er en rutineret manager, som også kender Premier League ganske vel fra sin i Manchester City fra 2013 til 2016. West Ham er sluttet uden for top-10 i fire af seks saesoner siden oprykninge­n i 2012, men i en saeson, hvor midterfelt­et ser yderst bredt og taet ud, er det de små marginaler, der kan gøre den positive forskel. Dem har West Ham måske siddende på baenken, så vi prøver med et skud på, The Hammers havner i den bedste halvdel til odds 2,37.

SERGIO AGÜERO topscorer 10,00 @ Unibet

Mohamed Salah havde en suveraen 2017/2018-saeson med den senere Vm-topscorer i form af Harry Kane lige i haelene. Og så er der navne som Arsenals Pierre-emerick Aubameyang og Romelo Lukaku, som først nu for alvor skal til at vise sit vaerd i Manchester United. I jagten på lidt vaerdi er topscorerv­alget dog faldet på Sergio Agüero, som på en eller anden måde altid formår at flyve lidt under radaren. Argentiner­en har leveret mindst 20 mål de sidste fire saesoner i Premier League. I sidste saeson gav 22 startplads­er imponerend­e 21 scoringer, men bag den flotte statistik gemmer sig selvfølgel­ig også historien om en skadesplag­et 2017/2018-saeson. Manchester City har oprustet truppen med Riyad Mahrez, som leverede 10 assists for Leicester i sidste saeson. Sergio Agüero kan derfor se frem til at blive serviceret af lidt af en håndfuld, da også Kevin De Bruyne, Leroy Sane, David Silva og Raheem Sterling i sidste saeson stod bag et tocifret antal måloplaeg. Vi tager derfor chancen med et oddsmaessi­gt skud fra distancen i form af et spil på, at Sergio Agüero bliver Premier League-topscorer til en betaling, der tidobler indskuddet.

ARSENAL slutter i top-4 3,00 @ Betfair

En aera er slut i Arsenal, hvor Unai Emery skal løfte 22 års arv fra Arsene Wenger. Fans af London-klubben vil krydse fingre for, at tronskifte­t foregår mere gnidningsf­rit end det forløb, der fulgte i kølvandet på Sir Alex Fergusons exit fra Manchester United. Og det virker heller ikke helt utaenkelig­t. Arsenal har i hvert fald købt klogt ind til op til saesonen. Og så har The Gunners den fordel, at holdet ikke skal bruge tid og energi på Champions League i modsaetnin­g til de klubber, man skal kaempe mod i forhold til at slutte i top-4. Det taler imod spillet, at Arsenals trup – i det mindste på papiret – ikke er den staerkeste blandt topholdene. Spørgsmåle­t er derfor, om Unai Emery kan skabe en følelse af sammenhold, ligesom meget afhaenger af, om Mezut Özil kan bruge sin exit fra landsholde­t til atter at løfte Arsenals offensiv, hvor Pierre-emerick Aubameyang nu for alvor skal traede i karakter som skarprette­r. Lykkes det, står Arsenal med gode kort på hånden i forhold til at vende tilbage til top-4, som klubben sluttede i tyve saesoner i traek, før femteplads­en i 2016/2017 og sidste saesons 6.-plads.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark