Premier League Magasinet

BUNDEZZZZZ­LIGAENS STORE UDFORDRING

- Tekst: Nicolai Lisberg

Allerede inden saesonen er gået i gang, ligner Bayern en ny mester. Ikke fordi de har forstaerke­t sig synderligt, men fordi konkurrent­erne halser langt efter. Et stort problem i en liga der også har problemer i de to europaeisk­e turneringe­r og nu ikke laengere er Liga der Weltmeiste­r.

Sidste år skulle det vaere. Tegningen var til det efter syv runder, hvor Dortmund førte med fem point ned til mestrene. Var der endelig et hold, der kunne byde de suveraene sydtyskere op til

dans? Nej! For selv i en saeson, hvor Bayern kom skidt fra land og aldrig ramte det høje spillemaes­sige niveau fra de tidligere saesoner, var de suveraene. Det sjette mesterskab i traek blev vundet med 21 point i en saeson, hvor ingen andre ville vaere mester, og hvor det laenge så ud til, at ingen ej heller ville vaere toer. For var der noget, der kendetegne­de ligaen, med undtagelse af Bayern München, så var det ustabilite­t. I lang tid formåede intet hold, der begyndte runden som toer at vinde en kamp, og ingen klubber ønskede at omtale sig selv som førsteudfo­rdrer.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark