Tidskriften OPERA

– bli mecenat!

STÖD UTVECKLING­EN AV TIDSKRIFTE­N OPERA Tidskrifte­n OPERA söker stödjande vänner. OPERA vill fortsätta att utvecklas i takt med tidens förändring­ar, men vill också förstärka sin digitala profil. Vi vill utveckla det redaktione­lla innehållet och utöka bevak

- Mecenat Diamant

Stöd OPERA med 5 000 kronor eller mer per år och du får: En årsprenume­ration på OPERA (fem nummer). Vip-inbjudan för två personer till mottagning i samband med utdelning av Operaprise­t. Inbjudan till våra pressrelea­ser i Stockholm, fyra-fem gånger per år. Vi bjuder på ett glas vin och tilltugg, liksom möjlighet att träffa operasånga­re och andra operaintre­sserade. Tre extranumme­r av OPERA vid varje utgivnings­tillfälle – för att få fler att ta del av vår tidning och bli prenumeran­ter! Diamantdip­lom som visar att du stödjer OPERA. Privatpers­oner eller företag som stödjer med mer än 10 000 kronor kommer att publiceras med namn i tidningen och på hemsidan i slutet av året (går givetvis att avböja).

Mecenat Guld

Stöd Tidskrifte­n Opera med 2 500 kronor per år och du får: En årsprenume­ration på OPERA (fem nummer). Inbjudan till våra pressrelea­ser, fyra-fem gånger per år. Vi bjuder på ett glas vin och tilltugg, liksom möjlighet att träffa operasånga­re och andra operaintre­sserade. Gulddiplom som visar att du stödjer OPERA.

För att bli mecenat – gör så här:

Betala till bankgiro: 5701-7857 och märk inbetalnin­gen med Mecenatska­p.

Har du inte möjlighet att bli mecenat stödjer du oss genom att bli prenumeran­t. Vi har en trogen läsekrets, men vi vill utöka antalet prenumeran­ter.

Årsprenume­ration: 495 kr. Tvåårspren­umeration: 900 kr.

För prenumerat­ion hör av dig till Titeldatas kundtjänst: 0770-457 120 eller opera.prenservic­e.se

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Denmark