Tour de France Magasinet

ARNAUD DÉMARE

-

STJERNEN

Han er stadig kun 25 år gammel, Arnaud Démare, som blev U/23-verdensmes­ter i Danmark i 2011. Og selvom det er de færreste ryttere, der i en alder af 25 har vundet et monument, som Démare gjorde sidste år i Milano-sanremo, så er det efterhånde­n også ved at være på tide med et Grand Tour-gennembrud. Men det er som om, Démare har lidt problemer med at slå de allerbedst­e supersprin­tere i en ren spurt på flad vej. Derimod har han vist eksempler på, ikke kun i Milano-sanremo, at han er mere holdbar end de fleste sprintere i kuperet terræn. For eksempel da han i foråret vandt 1. etape af Paris-nice foran Julian Alaphilipp­e, Alexander Kristoff og Philippe Gilbert.

BJERGRYTTE­R

27-årige Thibaut Pinot går som nævnt efter etaper i dette års Tour de France. Han har tidligere vundet på Alpe d’huez og satser i år på endnu en prestigefy­ldt sejr i de høje bjerge.

VIGTIGSTE HJÆLPERYTT­ER

Italienske Jacopo Guarnieri kørte sidste år lead-out for Alexander Kristoff på Katusha. Han er i år hentet til FDJ med henblik på at gøre Arnaud Démares sprinterto­g endnu stærkere.

JOKEREN

Tvivlsomt om han får Tour-debut i år, men blot 20-årige David Gaudu er et af cykelsport­ens mest spændende talenter. I foråret er det bl.a. blevet til en niendeplad­s i Flèche Wallonne og en syvendepla­ds på kongetapen i Baskerland­et Rundt.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark