Tour de France Magasinet

RIGOBERTO URAN

-

STJERNEN

Selvom Rigoberto Uran ikke har vundet et cykelløb, siden han for to år siden skiftede Quickstep ud med Cannondale, så er den 30-årige colombiane­r stadig holdets største klassement­shåb i en Grand Tour. Og selvom han tidligere er blevet toer to gange i Giro d’italia, er det kun blevet til sekundære placeringe­r, de tre gange han har stillet til start i Tour de France. I år ventes det dog, at Pierre Rolland skal køre klassement i Giroen, mens Uran og Andrew Talansky får chancen som formentlig sidestille­de kaptajner i Touren.uran sluttede 2016 godt af med blandt andet en tredjeplad­s i Lombardiet Rundt, og han har fortsat de fornuftige takter i foråret 2017 med top-10 placeringe­r i Ruta del Sol, Tirreno-adriatico og Baskerland­et Rundt.

BJERGRYTTE­R

28-årige Andrew Talansky får sandsynlig­vis en fri rolle, på lige fod med Rigoberto Uran. Amerikaner­en er tidligere blevet nummer 10 og 11 i Tour de Frances klassement.

VIGTIGSTE HJÆLPERYTT­ER

Lawson Craddock er blot 25 år, men han har allerede vist sig godt med fremme i de ugelange etapeløb, blandt andet med en podieplace­ring i Tour of California. Lidt sløjt forår, men kan blive vigtig for Uran og Talansky.

JOKEREN

Det er nok lidt tvivlsomt, om han får debut i Tour de France allerede som 22-årig, men i Ryan Mullen har Cannondale en tempospeci­alist, der blev nummer fem ved VM i enkeltstar­t sidste år.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark