Tour de France Magasinet

NACER BOUHANNI

-

STJERNEN

26-årige Nacer Bouhanni blev valgt fra, da Marc Madiot for tre år siden skulle vælge mellem ham og Arnaud Démare hos FDJ. Og siden skiftet til Cofidis er det ikke ligefrem gået godt for Bouhanni i Tour-sammenhæng. I 2015 styrtede han ud af løbet allerede på 5. etape, og sidste år kom han slet ikke til start, fordi han ødelagde sin højre hånd i et slagsmål med en fuld hotelgæst i forbindels­e med de franske mesterskab­er. Hurtighede­n og talentet kan ingen dog tage fra Bouhanni. I sin sidste sæson hos FDJ vandt han etaper i både Giroen og Vueltaen, så det var efter al sandsynlig­hed ikke på det sportslige, men derimod menneskeli­ge plan, han blev sorteret fra af Madiot.

BJERGRYTTE­R

Daniel Navarro er tidligere blevet nummer ni i Tour de France i 2013 og 10 i Vueltaen året efter, hvor han også tog en etapesejr. Men siden er det som om karrieren er gået lidt i stå for den nu 33-årige spanier.

VIGTIGSTE HJÆLPERYTT­ER

Geoffrey Soupe er let genkendeli­g blandt Cofidis-rytterne med sit store, sorte skæg. Soupe er Nacer Bouhannis vigtigste hjælper i massespurt­erne og også selv en ganske hurtig herre.

JOKEREN

24-årige Christophe Laporte gjorde det aldeles glimrende som afløser for Nacer Bouhanni i sidste års Tour. To femteplads­er og en sjetteplad­s blev det blandt andet til i massespurt­erne.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark