Tour de France Magasinet

ALEXANDER KRISTOFF

-

STJERNEN

Han kørte på et tidspunkt for det danske Glud & Marstrand Horsens mandskab. Men karrieren har taget lidt af en drejning for den nu 29-årige Alexander Kristoff. Efter en forrygende 2015-sæson kom Kristoff ned på jorden igen sidste år, hvor han i Tour de France måtte nøjes med to andenplads­er. Og så var der al balladen omkring ham og Edvald Boasson Hagen ved VM i Qatar, hvor begge nordmænd sad med i første gruppe, men ingen af dem fik noget ud af det. Alexander Kristoff har dog stadig så meget klasse og god hjælp fra specielt danske Michael Mørkøv og østrigske Marco Haller, at han nok skal få sine sejre i 2017, hvor der i øvrigt er VM i norske Bergen.

BJERGRYTTE­R

27-årige Ilnur Zakarin kører formentlig ikke klassement i Tour de France, men satser, ligesom sidste år, på Giro d’italia. I stedet kan han forsøge at gentage sin etapesejr fra 2016 i Finhaut-emosson.

VIGTIGSTE HJÆLPERYTT­ER

26-årige Marco Haller er manden, der kører lead-out for kaptajn Kristoff på Katusha mandskabet. Østrigeren blev nummer fem ved U/23-VM i Danmark i 2011.

JOKEREN

Katusha ser ud til at have store forventnin­ger til den 26-årige hollænder Maurits Lammertink, som sidste år vandt Luxembourg Rundt, men faldt noget igennem i forårsklas­sikerne.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark